Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

File Photo: Η διαδικασία της ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ θα ακολουθήσει η έγκριση της παραπάνω απόφασης από το υπουργείο Πολιτισμού. @amna_news
O σκηνοθέτης – ηθοποιός, Βασίλης Μυριανθόπουλος, επιλέχθηκε ως νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ θα ακολουθήσει η έγκριση της παραπάνω απόφασης από το υπουργείο Πολιτισμού.

Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά, έχει σπουδάσει θέατρο στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη και του Πειραϊκού Συνδέσμου, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του Richard Cislac και της Σχολής Le Coq, έχει μαθητεύσει στο εργαστήριο ζωγραφικής του Γιώργου Μπουρναζάκη και έχει σπουδάσει χορό με τους Ζουζού Νικολούδη, Γιάννη Μέτση και Konrad Bukes.

Εργάζεται ως σκηνοθέτης, ηθοποιός, χορευτής, χορογράφος, στιχουργός και συγγραφέας και στόχος του πάντα είναι ένα θέατρο που έχει σχέση με το σώμα, το ρυθμό και την κίνηση. Από το 1992 μέχρι σήμερα, έχει σκηνοθετήσει έργα για θέατρο, μιούζικαλ, θεατροχορευτικές ομάδες, παιδικές παραστάσεις, μουσικές παραστάσεις και ταινίες μεγάλου μήκους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Δέκα νέες ταινίες, τέσσερις επανεκδόσεις και πλήθος ηρώων στις κινηματογραφικές αίθουσες

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal