Ο Βασιλειάδης στους παίκτες με τα καλύτερα στατιστικά στην Bundesliga, δείχνει το CIES [video]

File Photo: Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης, ο 23χρονος Έλληνας μέσος της Πάντερμπορν. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ.




Το CIES, διεθνές κέντρο αθλητικών σπουδών, που εδρεύει στο Νοσατέλ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA και το Πανεπιστήμιο της ελβετικής πόλης, στην τελευταία του μελέτη που παρουσίασε σήμερα, κατατάσσει τους παίκτες με τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν στην Bundesliga, σε οκτώ διαφορετικούς δείκτες.

Στον κατάλογο έξι από αυτών, βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης, ο 23χρονος Έλληνας μέσος τη Πάντερμπορν, που βρίσκεται στα σχέδια του Τζον Φαν΄τ Σχιπ για την εθνική ομάδα.

Επίσης ο Στέφανος Καπίνο (Βέρντερ Βρέμης)είναι στην κατάταξη με τις αποκρούσεις.

Ο Ελβετός, Γιάν Ζόμερ (Γκλάντμπαχ) είναι επικεφαλής στον πίνακα για τον αριθμό των αποκρούσεων με 105 και ποσοστό 76,1%. Ο Στέφανος Καπίνο έχει τέσσερις αποκρούσεις, αλλά ποσοστό 80%.
Ο Κίνγκσλεϊ Εχιζίμπουε (Κολονία) έκανε τα περισσότερα επιτυχημένα τάκλιν (48 με ποσοστό 66,7%). Στην τέταρτη θέση, βρίσκεται ο Βασιλειάδης με 43 και ποσοστό 64,2%.
Ο Ομάρ Μασαρέλ (Σάλκε 04) και ο Ζαμίλου Κόλινς (Πάτερμπορν) έκαναν τα περισσότερα κοψίματα. Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης έχει 26 κοψίματα.
Ο Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν) είναι επικεφαλής της κατάταξης για επιτυχημένες ντρίμπλες με 72 και ποσοστό 64,3%, ενώ ο Βασιλειάδης έχει 44 (ποσοστό 62%).
Ο Σβέν Μπέντερ (Λεβερκούζεν) είναι πρώτος για ακριβείς μεταβιβάσεις (1.967 με ποσοστό 90,9%), σε μία κατηγορία που ο Βασιλειάδης έχει 680 και 76,1%.

Ο Κρίστοφερ Νκούνκου (Λειψία) προηγείται στις πάσες που οδήγησαν σε προσπάθειες (72 και 18,1%), με τον Βασιλειάδη να έχει 25 και 4%.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι (Μπάγερν) είναι πρώτος στα σουτ (119 με 47,9%), ενώ ο Βασιλειάδης έχει 28 με ποσοστό 21,4%.

Τέλος, ο κεντρικός επιθετικός της Ουνιόν Βερολίνου, Σεμπάστιαν Άντερσον, κέρδισε τις διπλάσιες και πλέον εναέριες μονομαχίες από τον δεύτερο στην κατάταξη (210 σε σύγκριση με τις 102 του Βάουτερ Βεγκορστ, ο οποίος αγωνίζεται στην Βόλφσμπουργκ).

ΑΠΕ-ΜΠΕ / A. Bαζογιάννης
Γενεύη, Ελβετία

Ο Γάλλος σουπερ στάρ της Παρί, Μπαπέ, «έχασε» 48 εκ. Ευρώ: Κοστίζει πλέον μόνον… 177 εκ. Ευρώ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: