Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την 1η νίκη με ΟΦΗ: Μονόδρομος η νίκη για ΑΕΚ κόντρα σε ΄Αρη

File Photo: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη μάχη για τη 2η θέση. Photo via Facebook, @Superleague




Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αναζητεί ο ΠΑΟΚ έπειτα από την ήττα με τον Ολυμπιακό (0-1) στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League και την ισοπαλία (0-0) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται (20/6, 20.30, PAOK TV) τον ΟΦΗ στο άδειο γήπεδο της Τούμπας, λόγω κορωναϊού, και στοχεύει μόνο στο τρίποντο που θα τον διατηρήσει ζωντανό στη μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Απ’ την πλευρά της η Ένωση υποδέχεται την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στο εισιτήριο για το Champions League
Τέσσερις ημέρες πριν από τη μεταξύ τους κρίσιμη ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας, η ΑΕΚ και ο Αρης αναμετρούνται για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Με τη διαφορά ότι το ματς της Τετάρτης (24/6) γίνεται στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ το αποψινό παιχνίδι φιλοξενείται (20/6, 21.30, Novasports 2HD) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, η Ένωση έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο από τον Αρη, καθώς διεκδικεί το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, το οποίο προσφέρει η δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Γι’ αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, πριν από τα δύο σερί ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (28/6) και τον ΠΑΟΚ (1/7).

 

Με 9 παίκτες από την ακαδημία ο Παναθηναϊκός στο αυριανό “αιώνιο” ντέρμπι

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: