Ο Μπερλουσκόνι… μαέστρος στην μπάλα: Έφτασε την Μόντσα στη Serie A και στοχεύει υψηλότερα

File Photo:Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερκουσκόνι. EPA,ETTORE FERRARI




Όταν το 2018 ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έγινε το «αφεντικό» στην Μόντσα, οι φίλοι της ιταλικής ομάδας, πίστεψαν ότι άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην Ιστορία της αγαπημένης τους ομάδας. Και δύο χρόνια αργότερα, δικαιώθηκαν, καθώς εδώ και λίγες ώρες, η Μόντσα είναι και επίσημα στην Serie B, μετά από σχετική απόφαση της ιταλικής ομοσπονδίας.

Και όπως δηλώνει με σαφήνεια ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει εδώ.

  • «Η Μόντσα, θα γίνει μια ομάδα, με στόχο την κορυφή της Serie Β», δήλωσε σε συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα ο Μπερλουσκόνι και πρόσθεσε: «Η άνοδος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως γνωρίζουμε, και ορισμένοι είναι αδύνατο να προβλεφθούν. Εμείς, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός μας.
  • Αξίζει να σημειωθεί, ότι προ κορονοϊού, η Μόντσα ήταν επικεφαλής στον Α` όμιλο της Serie C. Και μετά την τρίμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας, η ιταλική ομοσπονδία, αποφάσισε την επικύρωση της βαθμολογίας στους τρεις ομίλους της κατηγορίας, γεγονός που εξασφάλισε την άνοδο της Μόντσα.

Οσον αφορά στον Μπερλουσκόνι, φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει τις… ποδοσφαιρικές του συνήθειες.

«Με τους παίκτες και τον προπονητή, κάνω ό, τι έκανα πάντα στο Μιλάνο», τόνισε ο πρώην ιδιοκτήτης της Μίλαν και συνέχισε: «Τους μιλάω, τους ενθαρρύνω, τους παρακινώ και… σχολιάζω όταν κάτι δεν πάει καλά με την απόδοση και την συμπεριφορά τους. Εν ολίγοις, κράτησα τις καλές μου συνήθειες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία

Χωρίς drug test για τα “ψυχαγωγικά” ναρκωτικά το ΝΒΑ στην επιστροφή του, λέει το “The Athletic”

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required


%d bloggers like this: