Νέος ΥΠΑΜ, Πετρίδης: Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας Ελλάδος

Τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Άμυνας μεταξύ του απερχόμενου Υπουργού κ. Σάββα Αγγελίδη και του νέου Υπουργού κ. Χαράλαμπου Πετρίδη, Λευκωσία 29 Ιουνίου 2020.KYΠΕ




«Θα επιδιώξω άμεσα τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό ‘Αμυνας της Ελλάδας και στην συνέχεια θα προβούμε ακόμη περαιτέρω σε δηλώσεις και σχεδιασμούς», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο νέος υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χαράλαμπος Πετρίδης.

Ο μέχρι πρότινος δήμαρχος Αγλαντζιάς παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Άμυνας από τον Σάββα Αγγελίδη, ο οποίος διορίστηκε στη θέση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Ερωτώμενος από το ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά, ο νέος υπουργός Άμυνας συμπλήρωσε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η πλήρης ενημέρωσή του και στην συνέχεια η μέγιστη δυνατή θωράκιση της Κύπρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  • Ενώ, στο ερώτημα σχετικά με το πώς προτίθεται να συνεργαστεί με την κυβέρνηση της Ελλάδας, τόνισε την επιθυμία του για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παναγιωτόπουλο και κατόπιν ανακοινώσεις.

Κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής, με παρόντα τον αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, μέλη του ΓΕΕΦ και καίριων τμημάτων του ΥΠΑΜ, ο απερχόμενος υπουργός Σάββας Αγγελίδης αναφέρθηκε και στην συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας της Ελλάδας, τον νυν αλλά και πρώην υπουργούς Εθνικής Αμύνης.

«Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον φίλο υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκο Παναγιωτόπουλο αλλά και τους προηγούμενους, Πάνο Καμμένο και Ευάγγελο Αποστολάκη. Αποτέλεσαν ένα διαρκές στήριγμα των ενόπλων δυνάμεων της Κύπρου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελίδης.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ της ανταποκρίτριας Μ. Καλογεράκη
Λευκωσία, Κύπρος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΚΥΠΡΟ

Ακολουθήστε το Hellas Journal  στο GOOGLE NEWS

Τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών Άμυνας και Δικαιοσύνης στην Κύπρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: