Νέο πακέτο μέτρων για τη στήριξη των επιχειρήσεων, συζητά το υπουργικό στην Κύπρο

File Photo: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου .ΓΤΠ, Χ.ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣ




Ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου τίθεται σήμερα το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας, το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας θα αφορά τέσσερα σχέδια του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τη στήριξη επιχειρήσεων που δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ή έχουν παρουσιάσει μεγάλη μείωση του κύκλου εργασιών τους.

Για τα νέα σχέδια, που θα καλύπτουν την περίοδο από 13 Ιουνίου μέχρι 12 Οκτωβρίου, θα απαιτηθεί η έγκριση συμπληρωματικού προϋπολογισμού.

Τις λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας θα ανακοινώσουν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στις 11:00 σήμερα το πρωί οι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κωνσταντίνος Πετρίδης και Ζέτα Αιμιλιανίδου, αντίστοιχα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Κώστας Σταυρινός
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Στήριξη Σάντζεθ ζήτησε ο Αναστασιάδης για την αντιμετώπιση των έκνομων τουρκικών ενεργειών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: