“Μόνιμη” πρωταθλήτρια Αυστρίας η Σάλτσμπουργκ: Έβδομος σερί τίτλος

Η «μόνιμη» πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών αύξησε σε 11 βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη ΛΑΣΚ (έχασε 1-0 από τη Βολφσμπέργκερ) κι έτσι ολοκλήρωσε πανηγυρικά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Photo via Twitter, FC Red Bull Salzburg @RedBullSalzburg




Πρωταθλήτρια Αυστρίας για έβδομη διαδοχική χρονιά αναδείχθηκε η Σάλτσμπουργκ, που εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι-οφ, χάρη στη νίκη της με 3-0 επί της Χάρτμπεργκ.

  • Η «μόνιμη» πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών αύξησε σε 11 βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη ΛΑΣΚ (έχασε 1-0 από τη Βολφσμπέργκερ) κι έτσι ολοκλήρωσε πανηγυρικά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Επισημαίνεται ότι η ΛΑΣΚ τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, με διαφορά έξι βαθμών από τη Σάλτσμπουργκ, «πλήρωσε» όμως ακριβά (με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών) το γεγονός ότι παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του κορονοϊού και πραγματοποίησε ομαδική προπόνηση, πριν δοθεί το «πράσινο φως» από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βιένη, Αυστρία

Θα χάσουμε, δεν αξίζει να χρεωθούμε μία ήττα, λέει ο Δέδες για το Conference League 2022-2023

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: