Μία φωτογραφία… Όλα τα λεφτά… Ο Ντόναλντ Τραμπ γονατίζει μπροστά στο ιερό εκκλησίας και προσεύχεται!

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ μιλούν με τον Max Nogier, αναπληρωτή διευθυντή της εκκλησίας Saint John Paul II National Shrine, και τη μοναχή Donata Farbaniec, της εκκλησίας Sisters of Our Lady of Mercy, στην Ουάσιγκτον, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020. Official White House Photo by Andrea Hanks




Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία, και περιέργως δεν δόθηκε σε αυτή η απαιτούμενη σημασία…

Δείχνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, γονατιστούς να προσεύχονται μπροστά στο ιερό, σε εκκλησία στην Ουάσιγκτον στην οποία δόθηκε το όνομα του Πάπα Ιωάννη Παύλου που αγιοποιήθηκε από την Καθολική Εκκλησία.

Το προεδρικό ζεύγος επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη 2 Ιουνίου, την εκκλησία μετά από επιμονή της Πρώτης Κυρίας, αναφέρουν πληροφορίες που διέρρευσαν από το Λευκό Οίκο. Ως γνωστόν η κ. Μελάνια Τραμπ είναι πολύ θρήσκα και εκκλησιάζεται συστηματικά, όχι πάντα συνοδευόμενη από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Στη φωτογραφία διακρίνεται το προεδρικό ζεύγος να γονατίζει και να προσεύχεται χωρίς την παορυσία οποιουδήποτε άλλου εκτός της φωτογράφου του Λευκού Οίκου της Andrea Hanks.

President Donald J. Trump and First Lady Melania Trump kneel in prayer at the altar in the Luminous Mysteries Chapel Tuesday, June 2, 2020, at the Saint John Paul II National Shrine in Washington, D.C. Official White House Photo by Andrea Hanks

Πιστεύεται ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχθηκε για να χρησιμοποιηθεί προφανώς κατά την προεκλογική περίοδο ώστε να επηρεαστούν οι Χριστιανοί ψηφοφόροι, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους υποστηρίζουν τον πρόεδρο Τραμπ. Τελικά δόθηκε στη δημοσιότητα μαζί με άλλες φτογραφίες του κ. Τραμπ και του προεδρικού ζεύγους…

Αφήνουμε στα αγγλικά τη λεζάντα της φωτογραφία, όπως δόθηκε από το Λευκό Οίκο. Αναφέρει στα ελληνικά, σε ελεύθερη μετάφραση:

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ γονατίζουν και προσεύχονται μπροστά  στο ιερό στο Παρεκκλήσι Luminous Mysteries την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, στο ναό του Αγίου Ιωάννη Παύλου ΙΙ στην Ουάσιγκτον.

Και για την Ανατολική Μεσόγειο μίλησε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Ταγίπ Ερντογάν: Ανακοίνωση του Λευκού Οίκου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: