Με το “δεξί” η επανεμφάνιση Τσιτσιπά στα κορτ: Νίκη με άνεση και νέος αγώνας απόψε [video]

File Photo: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Photo via Twitter, @AustralianOpen




Η επανεμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά στα κορτ ήταν εντυπωσιακή. Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 3-1 σετ (24-6, 22-6, 12-13, 15-9) του Μπενουά Περ στην πρεμιέρα του Ultimate Tennis Showdown

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κερδίζοντας με σχετική άνεση τον,, δηλαδή 3-1 σετ συνολικά!

Το σύστημα της διοργάνωσης είναι ότι όλοι θα παίξουν με όλους. Σήμερα το βράδυ στις 23:15 ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ.

Περ: «Ο Τσιτσιπάς έτοιμος να κερδίσει το US Open»
Σίγουρος ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να κερδίσει το US Open, εμφανίστηκε ο Γάλλος Μπενουά Περ, μετά τη χθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρεμιέρα του Ultimate Tennis Showdown, που διοργανώνει ο Πατρίκ Μουράτογλου στις εγκαταστάσεις του ομίλου του, όπου ο Έλληνας επικράτησε με 3-1 σετ.

«Νομίζω ότι είναι ήδη έτοιμος να κερδίσει το US Open ενώ εγώ όχι», είπε ο Περ στην ιστοσελίδα tennis.com. «Παίζει πολύ καλά. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό», πρόσθεσε.

Χαρούμενος ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την επιστροφή του, τόνισε ότι έπαιξε το πιο χαλαρό τένις στη ζωή του:

«Η ροή στο παιχνίδι, η τακτική μου και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζω το παιχνίδι λειτούργησε τέλεια. Επαιξα το πιο χαλαρό τένις της ζωής μου.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η βροχή ανέβαλε την πρεμιέρα του UTS: Αύριο Κυριακή τελικά το σερβίς του Τσιτσιπά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: