Με νεαρούς από την Ακαδημία θα καλύψει τα κενά στον Παναθηναϊκό ο Δώνης στο ματς με τον Άρη

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




Με νεαρούς επαγγελματίες που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου, θα καλύψει σε ακόμη ένα παιχνίδι των πλέι-οφ ο Γιώργος Δώνης τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο «πράσινο» ρόστερ, μετά τις μαζικές αποχωρήσεις των παικτών που έμειναν και τυπικά ελεύθεροι σήμερα.

Ο 50χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στην 20μελή ενόψει του αυριανού (Τετάρτη 01/07) αγώνα με τον Άρη για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, εννέα παίκτες απ’ τα τμήματα υποδομής της ομάδας, παίρνοντας μαζί του για πρώτη φορά και τον 19χρονο εξτρέμ Σπύρο Τζαβίδα (αντί του Ξενόπουλου).

Επίσης, στην προπόνηση της Τρίτης (30/06) αποχαιρέτισαν τους συμπαίκτες τους σε κλίμα συγκίνησης και οι Γιόχανσον, Ινσούα, Βαγιαννίδης, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώθηκαν, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού» να τους εύχονται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Άρη, την οποία συγκροτούν οι: Διούδης, Χριστογεώργος, Σχένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κολοβός, Ανουάρ, Αγιούμπ, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Καρέρα: Πολύ σημαντικό το ματς με τον ΠΑΟΚ, τι είπε για τα αμυντικά προβλήματα της ομαδας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: