Λουκέτο και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε μπιτς μπαρ στον Αλιμο για πάρτι 1000 ατόμων

Φωτογραφία από το πάρτι στο παραλιακό μπαρ του Αλίμου via [email protected]
Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε σε beach bar του Αλίμου έπειτα από την διοργάνωση, χθες βράδυ, πάρτι στο  οποίο μετείχαν σαφώς συνωστισμένα  1000 άτομα.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, η επιχείρηση θα κλείσει για δύο μήνες, καθώς, όπως τονίζει, «κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία».

  • «Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά… Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία», προσθέτει, μεταξύ ο δήμαρχος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας.

"ΛΟΥΚΕΤΟ" 2 ΜΗΝΩΝ & ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000 €Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς…

Gepostet von Ανδρέας Κονδύλης am Donnerstag, 11. Juni 2020

HJ

Ο Μεγάλος Περίπατος άλλαξε ήδη Βασ. Όλγας και Ηρώδου Αττικού [photos, video]

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required