Logos των ομάδων του NBA με κινούμενα σχέδια: Μαζί με τη Disney ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επανεκκίνηση

Με αφορμή αυτή τη… συνύπαρξη, ένας σχεδιαστής, επηρεασμένος από τα κινούμενα σχέδια της εταιρείας, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο instagram τα logos των ομάδων, στα οποία κυριαρχούν οι πρωταγωνιστές της Disney. Photo EPA via APE-MPE




Η Disney World του Ορλάντο ανοίγει τις πύλες της στις 30 Ιουλίου, προκειμένου να υποδεχθεί το υπόλοιπο της σεζόν του «μαγικού κόσμου» του ΝΒΑ.

Οι λεπτομέρειες της επανεκκίνησης μπορεί να βρίσκονται ακόμα υπό επεξεργασία, αλλά η ιδιοκτήτρια αρχή της Disney εγγυάται ένα υγιές περιβάλλον, με ασφάλεια, διαθέτοντας αρκετούς χώρους συνεδρίων, ξενοδοχείων και εκδηλώσεων για να φιλοξενήσει την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20.

Disney και ΝΒΑ, λοιπόν, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιστρέψει η δράση στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Με αφορμή αυτή τη… συνύπαρξη, ένας σχεδιαστής, επηρεασμένος από τα κινούμενα σχέδια της εταιρείας, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο instagram τα logos των ομάδων, στα οποία κυριαρχούν οι πρωταγωνιστές της Disney.

Η PK Air Designs έχει επιμεληθεί τα νέα… logos 20 ομάδων, με τα υπόλοιπα 10 να βρίσκονται υπό κατασκευή, στα οποία κυριαρχούν οι φιγούρες από την κλασική εποχή του Μίκυ Μάους, το Lion King, το Toy Story, κ.α.

Στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο το κλασικό ελάφι έχει αντικατασταθεί από το «Μπάμπι το ελαφάκι», ο Γούντι ο τρυποκάρυδος έχει δανείσει τις μπότες του με τα σπιρούνια στους Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ υπάρχουν και κάποια βέβαια που προκαλούν απορίες σχετικά με την… έμπνευση του καλλιτέχνη, όπως στο logo των Σάρλοτ Χόρνετς, στο οποίο η σφίγγα έχει δώσει τη θέση της στον… Ντάμπο το ελεφαντάκι.

Στην ιστοσελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (http://www.amna.gr/sport/article/467134/ThEMA-I-Disney-allazei-ta-logos-ton-omadon-tou-NBA) μπορείτε να… χαζέψετε τα πρωτότυπα logos των 20 ομάδων του ΝΒΑ, που έχει επιμεληθεί ο σχεδιαστής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα
ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

«Έχουμε άλλους 26» είπε ο προπονητής της ΑΕΚ για την ξαφνική αποχώρηση του Βράνιες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: