Κανονικά προπονήθηκε ο Αραούχο: Ξεπέρασε τη θλάση που τον άφησε εκτός για τρεις εβδομάδες

File Photo: O ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ. Ο Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον άφησε εκτός για τρεις εβδομάδες.

Φυσικά δεν προλαβαίνει την πρεμιέρα των play off με τον Παναθηναϊκό (7/6, 21:30), όμως η αποθεραπεία του εξελίσσεται με βάση το καλό σενάριο, που αφορούσε επιστροφή εναντίον του ΟΦΗ στο Ηράκλειο (14/6).

Ο Αργεντινός δούλεψε υποδειγματικά στο διάστημα του τραυματισμού του, γεγονός που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους άπαντες στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Από τη στιγμή που υπέστη τη θλάση (16/5) μέχρι σήμερα, η στάση του ήταν άκρως επαγγελματική και δεν έχασε ούτε μία ημέρα, δουλεύοντας μάλιστα σε πολύ έντονους ρυθμούς.

Έτσι, αυτοί που συνεχίζουν ειδικά προγράμματα είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος ο οποίος ελπίζει ότι θα προλάβει κάποια ματς έως το τέλος της σεζόν και ο Φοίβος Μπότος ο οποίος άρχισε την αποκατάσταση μετά την εγχείρηση στον έσω πλάγιο.

Η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε και οι παίκτες έδωσαν ραντεβού για αύριο σε άλλο… στέκι. Το αυριανό πρόγραμμα θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ώστε να προσαρμοστεί καλύτερα η ομάδα που έχει να πατήσει το χορτάρι της έδρας της από τις 4 Μαρτίου και τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Άρη. Έχουν περάσει δηλαδή τρεις μήνες, διάστημα πρωτοφανές για τα δεδομένα ομάδας του επιπέδου της ΑΕΚ.

* Το δικό της μήνυμα για την κρίση που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ έστειλε η ΑΕΚ. Ανέβασε μια συμβολική φωτογραφία στα Social Media με το σύνθημα «Black lives matter» ενώ σχολίασε: «Είμαστε όλοι μαζί! Καμία ανοχή στον ρατσισμό!»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Εντατικές είναι οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: