Η Volkswagen δημιούργησε φορητό ψυγειάκι για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις

Εγκεκριμένο από την ίδια τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, το ψυγειάκι που κατασκεύασε η Board Masters από συμπιεσμένο χάλυβα φέρει το γνωστό μεταλλικό σήμα VW. Photo EPA, via APE-MPE
Το εμβληματικό Volkswagen T1 Camper είναι ακόμη και σήμερα το όχημα επιλογής για πολλούς που παίρνουν τους δρόμους με εξερευνητική διάθεση.

Πλέον, για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσουν υπάρχει η εναλλακτική του «VW cool box»: ένα φορητό ψυγειάκι το οποίο είναι ολόιδιο με το κάμπερ αλλά σε μικρή κλίμακα.

Εγκεκριμένο από την ίδια τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, το ψυγειάκι που κατασκεύασε η Board Masters από συμπιεσμένο χάλυβα φέρει το γνωστό μεταλλικό σήμα VW.

Έχει ρόδες από καουτσούκ για ανώμαλο έδαφος, ιδανικές τόσο για άσφαλτο όσο και για χώμα και χορτάρι. Η αναδιπλούμενη τηλεσκοπική λαβή του επιτρέπει εύκολη πλοήγηση. Το εξαιρετικά ανθεκτικό καπάκι του ανοίγει σε χώρο 26 λίτρων, ικανό για αποθήκευση μεγάλης ποσότητας τροφίμων και ποτών. Εσωτερική βαλβίδα στο κάτω μέρος του χώρου επιτρέπει την αποστράγγιση νερών στην περίπτωση που ο εξορμών στην ύπαιθρο θελήσει να το γεμίσει με πάγο.

Με πληροφορίες από My Modern Met, Designboom, μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βασίλης Τσεκούρας

Aπαγορεύονται τα smartphone στο περπάτημα σε δημόσιους χώρους σε δήμο της Ιαπωνίας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required