Η κατάμαυρη ανάρτηση της Τίφανι Τραμπ που ζητά δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ [εικόνα]

Τα παιδιά του προέδρου Τραμπ με τους συζύγους τους: (L-R) Ivanka Trump, Jared Kushner, Lara Trump, Eric Trump, Donald Trump Jr., Tiffany Trump παρακολουθούν ομιλία του πατέρα τους στο Καπιτώλιο. EPA/JUSTIN LANE




Η Τίφανι Τραμπ, σχετικά άγνωστη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, σε σχέση με την αδελφή της Ιβάνκα έλαβε σαφή θέση.

Με μια μαύρη αναρτησή της στο λογαριασμό της στο instagram και με ελάχιστες λέξεις τα είπε όλα:

”Alone we can achieve so little; together we can achieve so much.”- Helen Keller (Μόνοι μας μπορούμε να πετύχουμε τόσα λόγα, μαζί να πετύχουμε τόσα πολλά)

#blackoutTuesday

#justiceforgeorgefloyd

Σε ηλικία 27 ετών, η Τίφανι, τέταρτο παιδί του Ντόναλντ Τραμπ δίνει το δικό της δημόσιο στίγμα, που δείχνει να είναι σε πλήρη αντίθεση με αυτό του πατέρα της.

Η Τίφανι Τραμπ ανέβασε τη συγκεκριμένη μαύρη φωτογραφία στον λογαριασμό της για να δηλώσει την υποστήριξή της στο κίνημα που έχει ξεκινήσει με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ.

To συγκεκριμένο κίνημα ξεκίνησε από το Instagram το οποίο δημοσίευσε μια μαύρη κενή εικόνα προτρέποντας τους χρήστες του να δημοσιεύσουν τις δικές τους μαύρες εικόνες αναφέροντας, «όσο περισσότερο μοιραζόμαστε posts με #ShareBlackStories, τόσο πιο πολύ ανεβάζουμε τις φωνές μας για να μας προσέξουν».

Έτσι, λοιπόν, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ από τον γάμο του με την Μάρα Μέιπλς ένωσε τη φωνή της με δεκάδες καλλιτέχνες, ακτιβιστές και δημόσια πρόσωπα που αποφάσισαν να μην δημοσιεύσουν σήμερα τίποτα σχετικό με τη δουλειά τους δείχνοντας την εναντίωσή τους στις φυλετικές διακρίσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

”Alone we can achieve so little; together we can achieve so much.”- Helen Keller #blackoutTuesday #justiceforgeorgefloyd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις

HJ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: