Η Αδούλωτη Κερύνεια ζητά να παραμείνουν κλειστά τα οδοφράγματα με υπόμνημα στην πολιτική ηγεσία

File Photo: Το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου μετά και την απόφαση του κατοχικού καθεστώτος να επιτρέψει την είσοδο στα κατεχόμενα μόνο σε “υπηκόους” του ψευδοκράτους ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Η Αδούλωτη Κερύνεια θεωρεί ότι επιβάλλεται να παραμείνουν κλειστά τα οδοφράγματα και να θωρακιστεί ευρύτερα η κυπριακή επικράτεια που είναι υπό τον έλεγχο της Κυβέρνησης και έστειλε υπόμνημα με τις θέσεις της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία.

Η Αδούλωτη Κερύνεια αναφέρει πως οι Τούρκοι με τις στρατηγικές τους προωθούν Τουρκοποίηση και Ισλαμοποίηση ολόκληρης της Κύπρου μέσω της προώθησης στις ελεύθερες περιοχές δια ξηράς και θαλάσσης, ομάδων ατόμων από διάφορες χώρες, τους οποίους η ίδια μεταφέρει και «φορτώνει» στην Κυπριακή Δημοκρατία. “Τον επιδιωκόμενο «βιασμό» του Δημογραφικού χαρακτήρα και της ελεύθερης Κύπρου, συνδράμουν ντόπιοι εντολοδόχοι, μαζί με την πέμπτη φάλαγγα ΜΚΟ. Όλοι αυτοί κλιμακώνουν ποικιλοτρόπως τους εκβιασμούς και τις πιέσεις πάνω στην Κυπριακή Κυβέρνηση, να απορροφήσει τους παράνομους, συμβάλλοντας στην σταδιακή υλοποίηση του Τουρκικού σχεδιασμού”, αναφέρει.

Στο υπόμνημα καλείται η πολιτική ηγεσία να χαράξει άλλο σχεδιασμό και να προχωρήσει σε άλλους χειρισμούς και πρώτιστα “να σφραγιστούν οι είσοδοι από τα κατεχόμενα μέσω ξηράς, καθώς και από τη θάλασσα για να σταματήσει η ροή προς τις ελεύθερες περιοχές, προσώπων τα οποία μπαίνουν στην Κυπριακή Δημοκρατία παράνομα”.

ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ανάβει “πράσινο” από τις 8 Ιουνίου η Κυπριακή Δημοκρατία για διακίνηση από οδοφράγματα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: