“Φύλακες-άγγελοι” των στρατιωτικών και των αστυνομικών και πάλι οι γυναίκες του Έβρου

File Photo: Οι γυναίκες του Συλλόγου τον περασμένο Μάρτιο, ενω παραδίδουν σε στρατιώτες τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Photo via Facebook, Εθελοντισμός Νέας Βύσσας,




Για μία ακόμη φορά οι γυναίκες του Έβρου στέκονται στο πλευρό των στρατιωτικών και των αστυνομικών, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα, φυλάσσοντας τα ελληνοτουρκικά σύνορα απέναντι στις ορέξεις του καθεστώτος Ερντογάν.

Αυτή τη φορά πήραν την πρωτοβουλία για το οξυμένο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στην περιοχή του Έβρου. Τις τελευταίες μέρες με πρωτοβουλία των μελών του Συλλόγου Γυναικών της Νέας Βύσσας, αναζητούνται κενά σπίτια στην περιοχή, προκειμένου να φιλοξενήσουν στρατιωτικούς και αστυνομικούς, που υπηρετούν στη συνοριακή γραμμή και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους στα ξενοδοχεία που λειτουργούν στην περιοχή.

Πρόκειται για σπίτια που παραμένουν κλειστά εδώ και χρόνια, αφού οι ιδιοκτήτες ή οι κληρονόμοι τους ζουν σε μεγάλα αστικά κέντρα ή και εκτός Ελλάδας και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες.

Γράφει στην ανάρτησή της στο Facebook η πρόεδρος του Συλλόγου:
“Σήμερα καθώς περπατούσα συνάντησα και πάλι πάρα πολλά σπίτια αδειανα..θελω να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν άνθρωποι στρατιωτικοί δάσκαλοι κλπ που ενδιαφέρονται να νοικιάσουν σπίτια στη Βύσσα.
Παρακαλούμε αν ενδιαφέρεστε να βοηθεισετε ανοίξτε τα σπίτια σας όσοι έχετε κενά.
ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΣΕ άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε.
Ίσα ίσα ένας άνθρωπος όταν μένει μέσα συντηρεί και καλύτερα το σπίτι.”

Ήδη υπάρχουν ιδιοκτήτες που έδειξαν ενδιαφέρον και προσπαθούν να εξυπηρετήσουν την κατάσταση, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Hellas Journal, με πληροφορίες από Facebook

Μόνιμη παραμονή του αντιτορπιλικού “Βέλος” στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ζητά ο Ζέρβας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: