Επίθεση με βιτριόλι: Βλέπω μία διαταραγμένη προσωπικότητα, λέει ο δικηγόρος της 35χρονης [videos]

File Photo: Στον ανακριτή θα οδηγηθεί την Τρίτη η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα η φερόμενη ως δράστις. Ακόμα και στον ίδιο της τον δικηγόρο αρνείται να πει το οτιδήποτε, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

“Μένει να δούμε αν θα συμβεί αυτό”, λέει στον ΑΝΤ1 και στην πρωινή εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο δικηγόρος της, ποινικολόγος, Σάκης Κεχαγιόγλου, καθώς όπως εξήγησε: “μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει συνεργαστεί μαζί μας στην ουσία της υπόθεσης. Ελπίζω να την πείσω να δώσει εξηγήσεις”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εντολέας του έχει τρία μερόνυχτα να κοιμηθεί και να σιτιστεί, “κάτι που αρχικά απέδωσα στο σοκ της σύλληψης και της όλης αλλαγής στην καθημερινότητα, ωστόσο η άρνηση που αντιμετωπίζω μέχρι και αυτή την ώρα, είναι συνολική κι αυτό κάνει δύσκολο το έργο της υπερασπιστικής γραμμής”.

“Η υπερασπιστική γραμμή χαράσσεται πάντοτε σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας. Δεν είμαστε σεναριογράφοι. Άρα για να βοηθήσω την εντολέα μου μπορώ να το κάνω αν οι συμβουλές που θα τις δώσω, βασίζονται στη δικογραφία. Γνωρίζω την πραγματικότητα του φακέλου της δικογραφίας και το εξήγησα και στην ίδια. Από τη στιγμή που αντιμετωπίζω μια συνολική άρνηση, άρνηση της αντιμετώπισης της ίδιας της πραγματικότητας, ο υπερασπιστικός μου ρόλος είναι δύσκολος”, σημείωσε και εκτίμησε ότι η 35χρονη είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα.

Όπως αποκάλυψε, την ώρα της προσαγωγής με τις χειροπέδες στον ανακριτή, “δεν τις ανεχόταν κι έτρεχε αίμα από τους καρπούς της. Δέχτηκα πυρά ότι προσπάθησα να στήσω σενάριο σχιζοφρενούς. Δεν ισχύει”.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Κεχαγιόγλου ΕΔΩ

Ερχονται νέα ευρήματα από το κινητό και τον υπολογιστή της 35χρονης
Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το Έθνος, η Αστυνομία δεν εφησυχάζει και συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, τροφοδοτώντας με ολοένα και περισσότερα στοιχεία τη Δικαιοσύνη. Ολο αυτό το διάστημα οι Αρχές εξακολουθούν να προχωρούν σε άρσεις τηλεφωνικών απορρήτου, ψάχνοντας καινούργια ευρήματα. Αυτό που ενδιαφέρει τις Αρχές, αυτή τη στιγμή, είναι να διαπιστώσουν, εάν πράγματι, η 35χρονη φερόμενη ως δράστις είχε στοχοποιήσει το θύμα από στις 18 Νοεμβρίου του 2018.

Εκείνη την χρονική περίοδο φαίνεται ότι οι δυο γυναίκες, αντάλλαξαν ένα μήνυμα που αφορούσε τον σύντροφο της 35χρονης, η οποία είχε την αίσθηση ότι κάτι συνέβαινε με το θύμα. Η Ιωάννα φαίνεται πως δεν είχε καταλάβει ότι η 35χρονη είχε πρόβλημα μαζί της, ούτε ποτέ είχε αισθανθεί ότι κάποιος την παρακολουθούσε. Αυτά μεταφέρει στους δικούς της ανθρώπους, ενώ επιβεβαιώνει ότι πέρα από αυτή την συνομιλία που είχαν θύτης και θύμα το 2018, έκτοτε δεν είχαν καμία επαφή.

Το θύμα όταν πληροφορήθηκε, από τους αστυνομικούς, την σύλληψη της 35χρονης ανέφερε: «Είμαι σοκαρισμένη. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Τώρα όμως θα μπορέσω να ασχοληθώ επιτέλους με την υγεία μου».

Η Αστυνομία, την ίδια ώρα που εξακολουθεί να στοιχειοθετεί την υπόθεση, έχει στην κατοχή της εκτός από το κινητό της 35χρονης και τον προσωπικό της ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV από αυτά τα δυο αντικείμενα προκύπτουν νέα στοιχεία τα οποία είναι αδιάσειστα και αναμένεται να κατατεθούν στις δικαστικές Αρχές ακόμα και αύριο (15/6). Αστυνομικές πηγές ανέφεραν χαρακτηριστικά στο OPEN TV: «Μην εκπλαγείτε, εάν υπάρξουν δεδομένα τα οποία θα φωτίσουν ακόμα περισσότερες πτυχές της υπόθεσης και κυρίως θα δείξουν όχι μόνο πως σχεδιάζει αλλά και πόσο προετοίμαζε την επίθεση».

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: 49χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Εύοσμο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: