Συνέλαβε μια γυναίκα η ΕΛΑΣ για την επίθεση με βιτριόλι: Κρίσιμο το 48ωρο για την υπόθεση

File Photo: Photo via opentv




Μια 35χρονη έχει συλλάβει η ΕΛΑΣ σήμερα το πρωί για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ώρες κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών μια γυναίκα 35 ετών και μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν έχει ομολογήσει ή όχι για την πράξη της. Όπως αναφέρεται σε δημοσιέυμα της kathimerini.gr το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης.

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση κατάφερε να λύσει τον γρίφο έπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και τις αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου που μετέδωσε το OPENTV η ΕΛΑΣ προχώρησε στην προσαγωγή δύο γυναικών
και μάλιστα από το οικογενειακό περιβάλλον της 34χρονης λογίστριας.

Με πληροφορίες από OPENTV και kathimerini.gr και άλλες πηγές

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Εκτός του πρώτου κύκλου των υπόπτων κατέληξε η ΕΛΑΣ για την δράστιδα της επίθεσης στην 34χρονη με βιτριόλι στην Αθήνα.

Σχεδόν 21 μέρες μετά το γεγονός που συγκλόνισε το πανελλήνιο, φαίνεται πως η ΕΛΑΣ έφτασε στη διαλεύκανση της υπόθεσης, σύμφωνα με δημοσίευμα στο tovima.gr.

Όπως αναφέρεται δράστιδα είναι μία γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανισθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης λογίστριας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το tovima.gr η γυναίκα που αναζητείται δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό κι επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση τις διωκτικές αρχές. Φέρεται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνείτο κι ο ίδιος ο εν λόγω άνδρας. Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως έφτασαν στα ίχνη της βασικής υπόπτου από σειρά πληροφοριών κι ύστερα από τον διαδοχικό αποκλεισμό άλλων σεναρίων κι άλλων προσώπων για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν ισχυρά άλλοθι.
Τώρα το κύριο μέλημα της αστυνομίας είναι τώρα η πλήρης ταυτοποίηση της εν λόγω γυναίκας αλλά κυρίως ο εντοπισμός και βέβαια η εξέτασή της.

Με πληροφορίες από tovima.gr

Αναχώρηση 176 προσφύγων αιτούντων άσυλο από τη Μυτιλήνη: Αψιμαχίες με άντρες του Λ.Σ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: