Επεισόδια με μολότοφ στην Αμερικανική πρεσβεία: Eπτά προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

Διαδηλωτές κρατούν σημαίες κατά τη διάρκεια πορείας αλληλεγγύης για τους διαδηλωτές των ΗΠΑ, μετά τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020. Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα με πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία, για να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους στο λαό των ΗΠΑ. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝ




Επεισόδια έξω από την αμερικανική πρεσβεία, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Σε επτά προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία. Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.

Διαδηλωτές πετάνε μολότωφ κατά τη διάρκεια της πορείας αλληλεγγύης για τους διαδηλωτές των ΗΠΑ, μετά τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020. Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα με πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία, για να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους στο λαό των ΗΠΑ. ΑΠΕΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαδηλωτές επιτέθηκαν με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, προσπάθησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Σημειώνεται επίσης, ότι έχει αποκατασταθεί πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους δρόμους της περιοχής, εκτός από ένα τμήμα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο είναι γεμάτο από πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ισχυρές καταιγίδες σημειώθηκαν στην Αθήνα την Τετάρτη: Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις την Πέμπτη

Τρεις Έλληνες και 9 Πακιστανοί οι 12 επιβάτες που βρέθηκαν θετικοί στο “Ελ. Βενιζέλος” λέει η Qatar Airways

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: