Επανεκκίνηση και στη Φόρμουλα 1: «Πράσινο φως»και για την πίστα του Σίλβερστοουν

Οι θεατές παρακολουθούν τον Σεμπάστιαν Φέτελ της Ferrari και τον Κέβιν Μάγκνουσεν της Haas κατά τη διάρκεια του Καναδικού Grand Prix το 2018 . Το φετινό ματαιώθηκε. EPA/VALDRIN XHEMAJ




Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε το BBC, σύμφωνα με το οποίο, η βρετανική κυβέρνηση συμφώνησε για την διεξαγωγή δύο Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1 στην πίστα του Σίλβερστοουν, αυτό το καλοκαίρι.

Η πανδημία του κορωναϊού, προκάλεσε αναταραχές και στην Φόρμουλα Ένα, με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται σταδιακά. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η χρονιά θα αρχίσει τον Ιούλιο στην Αυστρία με δύο Γκραν Πρι. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην Αγγλία, δεδομένου ότι η βρετανική κυβέρνηση ενέκρινε τη διοργάνωση δύο αγώνων στο Σίλβερστοουν, μετά τα Γκραν Πρι που θα φιλοξενηθούν στην Αυστρία και στην Ουγγαρία.

«Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης, έτσι ώστε το άθλημα υψηλών επιδόσεων να μπορεί να συνεχιστεί, καθώς επίσης και την υποστήριξή τους για την επιστροφή στους αγώνες. Θα συνεχίσουμε έναν στενό διάλογο μαζί τους τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε ένας εκπρόσωπος Τύπου της Φόρμουλα Ένα.

Με πληροφορίες από BBC μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία

Θρηνεί η ιταλική κολύμβηση: Σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα οι Ροσέτι και Λομπίνι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: