Eνθουσιασμένη η Αγγελοπούλου από τις προτάσεις του ΚΚΕ για δράσεις στο πλαίσιο “Ελλάδα 2021”

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συνομιλεί με την Πρόεδρο της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ




Με τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα συναντήθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου και δήλωσε ενθουσιασμένη με τις προτάσεις του ΚΚΕ.

Τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα συνάντησε σήμερα η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το έως τώρα έργο της Επιτροπής και τα σχέδια της για την επόμενη περίοδο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στον Περισσό.

Άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του ΚΚΕ “για δράσεις που μπορεί να συγκινήσουν τους Έλληνες και αφορούν το πώς οραματιζόμαστε τη ζωή μας μετά το 2021” δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης η κα Αγγελοπούλου. Στο ερώτημα αν η «Επιτροπή 2021» σκοπεύει να συζητήσει αυτές τις προτάσεις, η κυρία Αγγελοπούλου απάντησε θετικά: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτές τις προτάσεις. Θα τις συζητήσουμε, είναι υποχρέωσή μας”.

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα έχει αύριο, Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 2.00 μ.μ, συνάντηση με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου Κωνσταντίνο Τασούλα, στο γραφείο του, στη Βουλή.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

«Προσέχουμε το ίδιο και προς τα μέσα και προς τα έξω» είπε ο Πέτσας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: