Ενισχύει την ασφάλεια στο τζαμί Τζετίτ η Λεμεσός, μετά το περιστατικό βανδαλισμού

Ο δήμαρχος συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους και τον Διευθυντή του Αρχείου της πόλης επισκέφτηκαν σήμερα το Τζαμί Τζετίτ για να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών από τις πρόσφατες κακόβουλες ενέργειες. ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ




Στην τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και ενίσχυση του φωτισμού στο τζαμί Τζετίτ προχωρεί η Υπηρεσία Διαχείρισης Τ/κ περιουσιών, ενώ ταυτόχρονα η Αστυνομία Λεμεσού ενισχύει τις περιπολίες της σε ευαίσθητα σημεία της πόλης.

Αυτό αποφασίστηκε σε πρωινή σύσκεψη που συγκάλεσε, με αφορμή τους πρόσφατους βανδαλισμούς στο τζαμί, ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαϊδης και στην οποία συμμετείχε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού και η Διευθύντρια Διαχείρισης τ/κ περιουσιών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, συμφωνήθηκε ότι η Αστυνομία Λεμεσού θα ενισχύσει τις περιπολίες της σε ευαίσθητα σημεία της πόλης, ενώ η Υπηρεσία Διαχείρισης τ/κ περιουσιών θα προχωρήσει στην τοποθέτηση συστήματος κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης αλλά και ενίσχυση των προβολέων στο τζαμί Τζετίτ, ενώ θα μελετήσει παρόμοια μέτρα και σε άλλους ευαίσθητους χώρους.

Τόσο ο Δήμος Λεμεσού όσο και η Αστυνομία Λεμεσού, προστίθεται, επιβεβαιώνουν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα όποια φαινόμενα βίας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς, ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας, όσο μεμονωμένα και να είναι, ούτως ώστε να διαφυλαχτούν οι συνθήκες ασφαλείας και κοινωνικής συνοχής στην πόλη.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Σταύρος Κονιώτης
Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ

“Κουνά το δάχτυλο” στην Κύπρο η Τουρκία, με αφορμή τον βανδαλισμό τζαμιού στη Λεμεσό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: