Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι

File Photo: @amna_news




Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου.

Προθεσμία για την Τρίτη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Η κατηγορούμενη, που κρατείται, είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της.

Σύμφωνα με την δικογραφία η 35χρονη φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου για προσωπικούς λόγους .

Η ίδια αρνείται την κατηγορία και σύμφωνα με τον συνήγορό της δεν έχει εμπλοκή στην επίθεση.

Όπως δήλωσε νωρίτερα στις κάμερες ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης, εκείνη δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

«Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της. Αποδέχτηκα την παράκληση της οικογένειας αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτών.

«Μίλησα μαζί της μόνο τηλεφωνικά, μου είπε πως δεν έχει καταθέσει και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ethnos.gr

 

Συνελήφθη 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι: Δηλώνει αθώα, τα στοιχεία που έχει η αστυνομία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: