Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε τις ζωές μας είπαν στον Χρυσοχοΐδη αστυνομικοί στο Ρέθυμνο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (Κ) μιλάει σε σύσκεψη με τους διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξαναζήσουμε σκηνές του παρελθόντος, ούτε να ρισκάρουμε ζωές συναδέλφων μας», επισημαίνουν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνης.

Αυτό τονίζουν μετά και τα τελευταία επαναλαμβανόμενα αιματηρά γεγονότα, στο Μυλοπόταμο και όχι μόνο, τα οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Μαλλιαρό, επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες των αστυνομικών του νομού «…με το χειρότερο τρόπο».

Στο πλαίσιο αυτό, το Δ.Σ. της Ένωσης συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, όπου τους τέθηκαν όλα τα ανωτέρω, καθώς και λοιπά πάγια αιτήματα των αστυνομικών.

Όπως δήλωσε ο υπουργός προς τους αστυνομικούς του Ρεθύμνου:

«Ουδείς μπορεί να είναι υπεράνω του νόμου». Σύμφωνα με τον κ. Μαλλιαρό ο υπουργός εξήγγειλε και δεσμεύτηκε για την άμεση ενίσχυση της Δ.Α. Ρεθύμνης με αστυνομικό προσωπικό, ώστε να επανδρωθούν κατάλληλα και αποτελεσματικότερα οι αστυνομικές υπηρεσίες του Μυλοποτάμου Ρεθύμνης (Τ.Α.Ε. και Α.Τ. Μυλοποτάμου), οι οποίες και ενδέχεται να συστεγαστούν.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ανέγερσης του νέου αστυνομικού μεγάρου, πάγιο αίτημά των αστυνομικών που υπηρετούν στο Ρέθυμνο, ο πρόεδρος της Ένωσης είπε ότι ο υπουργός τους διαβεβαίωσε πως γίνονται προσπάθειες, ώστε σύντομα να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

«Δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα. Αρρωστημένα πράγματα μιας άλλης εποχής», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: