Χάλια ο Τραμπ μετά το mega φιάσκο στην Τάλσα: Το twitter και τα μπαλάκια του γκολφ [video]

Ο πρόεδρος Τραμπ καταρρακωμένος επιστρέψει στο Λευκό Οίκο μετά το φιάσκο της προεκλογικής του ομιλίας στην Tulsa της Oklahoma, EPA / MIKE THEILER




Ολα ξεκίνησαν από τις άδειες εξέδρες της συγκέντρωσης στην Τάλσα.

Η συγκέντρωση, για την οποία οι διοργανωτές έλεγαν ότι περίμεναν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, μάζεψε μόλις… 6.200 σύμφωνα με την τοπική πυροσβεστική, αφήνοντας τον Τραμπ έκπληκτο και οργισμένο όπως σημειώνει ο Guardian.

Σε σχεδόν άδειες κερκίδες μίλησε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στην Τάλσα της Οκλαχόμα. EPA, ALBERT HALIM

Για την αποτυχία της συγκέντρωσης αναπτύχθηκαν μία σειρά από θεωρίες, όπως ότι διάφοροι χρήστες των media είχαν προχωρήσει σε μαζικές ψευδείς εγγραφές.

Αλήθεια ή όχι, γεγονός παραμένει ότι τον Τραμπ τον «κυνηγάνε» πλέον όχι μόνο διαδικτυακά.

Όπως για παράδειγμα οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από το Γκολφ Κλαμπ του ίδιου του προέδρου Τραμπ στη Βιρτζίνια, κρατώντας πλακάτ αλλά γράφοντας και διάφορα κοσμητικά πάνω σε μπαλάκια του γκολφ που πέταξαν στον χώρο.

Εκεί όμως που το twitter πήρε φωτιά ήταν στην αποβίβαση του Αμερικανού προέδρου από το ελικόπτερο Marine One πίσω στην Ουάσινγκτον.

Ο Τραμπ εμφανίστηκε κυριολεκτικώς ετοιμόρροπος με τους χρήστες του twitter να παρομοιάζουν την πορεία του καθώς βγαίνει από το ελικόπτερο με το …Walκ of Shame (για όσους έχουν δει Game of Thrones καταλαβαίνουν) και τον ίδιο με τον  νωθρό… Όμηρο Σίμπσον, του γνωστού καρτούν.

Η εικόνα που απέπνεε ο Τραμπ, έφτασε και στον Λευκό Οίκο με την αρμόδια γραμματέα Τύπου Kayleigh McEnany να επιμένει (στο Fox News) ότι ο Τραμπ ήταν πράγματι ευτυχής μετά τη συγκέντρωση: «Ο πρόεδρος δεν ήταν καθόλου θυμωμένος. Ήμουν μαζί του μετά τη συγκέντρωση. Ήταν μια τεράστια επιτυχία. Και ο Πρόεδρος ήταν σε καλή διάθεση μέσα στο Marine One».

Ξεπέρασαν τις 120.000 οι νεκροί στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ “περιμένει” 150.000 θύματα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: