Αρπαγή Μαρκέλλας: Αρνείται ασέλγεια και κακοποίηση η 33χρονη, πυρά συνηγόρου κατά Κούγια

File photo: H 33χρονη μεταφέρεται στον ανακριτή για την απολογία της. amna_news




Σε εξέλιξη είναι από τις 11:30 το πρωί, στο γραφείο της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η απολογία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης έξω από σχολείο της Τούμπας.

Βαρύνεται με επτά πράξεις, μεταξύ αυτών για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια και χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά το πέρας της απολογίας, η οποία φαίνεται πως θα είναι πολύωρη, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική της μεταχείριση.

Όπως γράφει στο ethnos.gr ο Ρωμανός Κοντογιαννίδης, ο συνήγορος της 33χρονος, Βασίλης Νουλέζας, λίγο πριν αρχίσει η απολογια, δήλωσε ότι “καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας δεν έγινε σε βάρος της 10χρονης μαθήτριας κατά τη διάρκεια της αρπαγής της από την 33χρονη.

«Ήρθαμε να απολογηθούμε και να πούμε την αλήθεια, η οποία αποδεικνύεται και με έγγραφα. Δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας της ανήλικης», σημείωσε ο κ. Νουλέζας.

Ο ίδιος έκανε και σφοδρή επίθεση σε βάρος του δικηγόρου της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξη Κούγια, για τους ισχυρισμούς του τελευταίου ότι του ζητήθηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός με χρήματα από την πλευρά της 33χρονης.

«Είναι αντιδεοντολογικό και ανήθικο να δημοσιοποιούμε το περιεχόμενο μιας ιδιωτικής συνομιλίας. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έγινε οποιαδήποτε οικονομική πρόταση. Έγινε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κούγια για τις επιθέσεις που δέχομαι στα τηλεοπτικά κανάλια. Τη συνάντηση ανέβαλα εγώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Είναι πάρα πολύ άδικο για τα προσχήματα και για το βωμό της δημοσιότητας που πάντοτε επιδιώκει, να γίνονται επιθέσεις σε βάρος συναδέλφου», τόνισε ο κ. Νουλεζας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ethnos.gr

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: