Αντίδραση Τζόνσον: Οι σκέψεις μου είναι σε όσους επηρεάστηκαν από το φρικτό περιστατικό…

File Photo: O Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον. EPA, VALDA KALNINA




Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι οι σκέψεις του είναι με εκείνους που επηρεάστηκαν από ένα «φρικτό περιστατικό» στην αγγλική πόλη Ρέντινγκ χθες Σάββατο.

Αρκετοί άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση χθες με μαχαίρι στη νότια βρετανική πόλη, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, με την εφημερίδα Telegraph να κάνει λόγο για τρεις νεκρούς.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε αργά χθες ότι έκανε επέμβαση στο σημείο, κάνοντας λόγο για ένα «σοβαρό περιστατικό» το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό αρκετών ανθρώπων.

Το βρετανικό δίκτυο Sky ανέφερε ότι το περιστατικό συνδέεται με τρομοκρατία.

«Οι σκέψεις μου είναι σε όλους εκείνους που επηρεάστηκαν από το φρικτό περιστατικό στο Ρέντινγκ και εκφράζω τις ευχαριστίες μου στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο σημείο σκηνή», δήλωσε ο Τζόνσον σε ένα tweet του.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα στη βρετανική πόλη Ρέντινγκ μετά από ένα περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων.

“Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα στο σημείο, ο οποίος είναι υπό κράτηση”, ανέφερε η αστυνομία. “Ένας αριθμός ανθρώπων έχει υποστεί τραύματα και έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο”.

Πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, United Kingdom

Συνελήφθη ύποπτος για το μακελειό στο Ρέντινγκ της Βρετανίας: Πιθανή τρομοκρατική ενέργεια;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: