Άνοιξε και πάλι, αλλά με δωρεάν ηλεκτρονικές προκρατήσεις, το Σταύρος Νιάρχος

Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 και εικονίζει Αθηναίους να επισκέπτονται το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  θα παραμείνει ανοιχτό και προσβάσιμο από όλους, αλλά με κανόνες και -αναγκαστικά- περιορισμούς στον αριθμό των επισκεπτών, αναφέρει ανακοίνωση του ιδρύματος.

Ταυτόχρονα εφαρμόζονται κανονισμοί οι οποίοι θα αποτρέπουν τον συνωστισμό τόσο μέσα στο Πάρκο και τους υπόλοιπους χώρους μας, όσο και στις πύλες εισόδου και εξόδου.

Ο μόνος τρόπος είναι οι επισκέψεις να επιτρέπονται μόνο μετά από προεγγραφή σε ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Η ύπαρξη προεγγραφής ελέγχεται σε τρεις πύλες-σημεία ελέγχου.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος χωρίς προεγγραφή ακόμη και αν τη συγκεκριμένη ώρα υπάρχουν “κενές θέσεις” στις προεγγραφές. Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρχει κανένα κίνητρο για τη δημιουργία σειράς αναμονής η οποία θα προκαλούσε, πολλές φορές, ανεξέλεγκτο συνωστισμό.

Τόσο μέσα στο Πάρκο όσο και στις πύλες εισόδου και εξόδου, υπάρχει επιτήρηση από προσωπικό μας και φύλακες ώστε να αποθαρρύνεται ο συνωστισμός.

Από τον κανόνα της προεγγραφής  εξαιρούνται μόνον οι άνω των 65 ετών, τα ΑμεΑ και οι έγκυοι, για τους οποίους η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη, με έλεγχο, αν χρειασθεί, της ηλικίας, κάρτας ΑμεΑ κλπ. Ειδικά για τις ομάδες αυτές στόχος είναι να αποφεύγεται η καθυστέρηση στην είσοδο.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: