35 νέα περιπολικά Hyundai i30 στην ΕΛ.ΑΣ: 30 ασθενοφόρα για Ήπειρο και Πελοπόννησο

File Photo: Ένα από τα νέα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. Photo@hellenicpolice




Εντάχθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας 35 νέα περιπολικά Hyundai i30 ενώ παράλληλα με 30 ασθενοφόρα ενισχύθηκαν, οι Περιφέρειες Πελοποννήσου Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα η παράδοση 35 νέων περιπολικών Hyundai i30 1,6ltDiesel115hp, στα πλαίσια ανανέωσης του στόλου της.

Πρόκειται για οχήματα τόσο υπηρεσιακού όσο και ελεύθερου χρωματισμού, όπου στο σύνολό τους θα διατεθούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» των Περιφερειών Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Βορείου Αιγαίου.

Την ίδια στιγμή, με 20 καινούρια ασθενοφόρα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και δέκα ασθενοφόρα για τις Περιφέρειες Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, αναμένεται να ενισχυθεί το επόμενο χρονικό διάστημα η 6η υγειονομική Περιφέρεια, όπως δήλωσε ο διοικητής, Γιάννης Καρβέλης, μετά την συνάντηση που είχε σήμερα στην Πάτρα με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Καρβέλη, όλα τα παραπάνω θα βρίσκονται σε πλήρη διασύνδεση με το πρόγραμμα δράσης του ΕΚΑΒ, ενώ η όλη διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο του διαγωνισμού.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών, παραδόθηκε, και πλέον ανήκει στη δύναμη του ΕΚΑΒ Πάτρας, μία δίκυκλη μηχανή ταχείας ανταπόκρισης σοβαρών περιστατικών, ενώ τιμήθηκε ο δωρητής της μοτοσικλέτας, Διονύσης Πλέσσας. Επίσης, ο διοικητής της 6ης υγειονομικής Περιφέρειας, ανέφερε ότι σύντομα θα αποκτηθεί και μία μοτοσυκλέτα άμεσης ανταπόκρισης, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την υγειονομική κάλυψη της Πάτρας.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, Η. Κάνιστρα
Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Στο Σύνταγμα από το βράδυ του Σαββάτου ο «Μεγάλος Περίπατος»: Όλες οι ρυθμίσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: