“Συλλάβετε τον σατανά Γκέιτς”: Σε άλλη… πίστα οι θεωρίες συνωμοσίας για εμβόλιο και πανδημία

File photo: Ανδρείκελα της καγκελαρίου Μέρκελ και του Μπιλ Γκέιτς, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των περιορισμών λόγω κορωναϊού, εμβολίων και περιορισμών της ελευθερίας στην Στουτγκάρδη, Γερμανία. Στην μπλούζα του Γκέιτς επιγράφεται “μη δώσετε στον Γκέιτς καμία ευκαιρία”.EPA/RONALD WITTEK




Σχεδόν απ’ την έναρξη της πανδημίας ο πολυεκατομμυριούχος και συν-ιρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς βρέθηκε στο επίκεντρο των κάθε είδους θεωριών συνωμοσίας. Δεν είναι τυχαίο.

Τα τελευταία 10 χρόνια ο Γκέιτς μέσω του Ιδρύματος Μελίντα και Μπιλ Γκέιτς προειδοποιούσε για την έλλειψη προετοιμασίας και κρατικών συστημάτων για την αντιμετώπιση επιδημιακών απειλών που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πανδημία. Πριν έξι χρόνια, πραγματοποίησε μια ομιλία στην TED η οποία αποτελεί, υποτίθεται, το επιχείρημα των συνωμοσιολόγων, ότι… ο covid-19 κατασκευάστηκε απ’ τον Γκέιτς για λόγους…. μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού[;] ή πλουτισμού μέσω παραγωγής εμβολίου [;] τη στιγμή που δεν έχει εμβολιάσει τα παιδιά του [;]

Παρότι αποτελεί αντίφαση το γεγονός ότι προειδοποιεί εδώ και χρόνια και τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο των επιθέσεων, σαφώς διάλογος επιχειρημάτων δεν μπορεί να υπάρξει με τις κάθε είδους ακραίες έως και παρανοϊκές θεωρίες που αναπτύσσονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Σάλος στην ιταλική βουλή

Ιταλίδα βουλευτής με ομιλία της στο κοινοβούλιο ήταν το πιο πρόσφατο και “μεγάλο ξέσπασμα” των οπαδών των θεωριών συνωμοσίας του είδους.

Η βουλευτής κατάφερε να φέρει το παιχνίδι των κατηγοριών κατά του Μπιλ Γκέιτς σε νέο επίπεδο, χαρακτηρίζοντας από το βήμα της ιταλικής βουλής τον δισεκατομμυριούχο, “εγκληματία του εμβολίου” και εργαλείο της παγκοσμιοποίησης.

Ηταν μια σπάνια ομιλία, αν ποτέ σε οποιοδήποτε κοινοβούλιο έχει γίνει παρόμοια. Ομιλήτρια η βουλευτής Ρώμης, Σάρα Κουνιάλ.  Εκανε έκκληση στους συναδέλφους της να αντισταθούν στα όποια σχέδια για υποχρεωτικό εμβολιασμό έναντι του  Covid-19. Τετοιου είδους καταστάσεις προωθούνται από τις διεφθαρμένες ελίτ – το βαθύ κράτος – υποστήριξε, δείχνοντας τον Μπιλ Γκέιτς ως έναν από τους κύριους ένοχους πίσω από την υπόθεση των εμβολίων, αν όχι της ίδιας της πανδημίας.

Η κ. Κουνιάλ είναι … διακεκριμένο μέλος του “κινήματος” κατά των εμβολιασμών ενώ έχει διαγραφεί από το “Κϊνημα των Πέντε Αστέρων”.  Όμως, στην ομιλία της κατηγόρησε τον Γκέιτς ότι με τις εμβολιαστικές του εκστρατείες στειρώνει εκατομμύρια γυναίκες στην Αφρική και οδηγεί στην παράλυση εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά στην Ινδία.

Η Κουνιάλ καταδίκασε επίσης τα μέτρα καραντίνας που ελήφθησαν έναντι του κορωναϊού. Κατά τη γνώμη της, η απομόνωση εξυπηρετεί την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, ενώ οι Ιταλοί έχουν πέσει θύματα “της ιεράς εξέτασης μιας ψευδοεπιστήμης”…

“Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα χάσουν περισσότερο, που είχε “βιασμένες ψυχές”. Μ’ αυτό τον τρόπο, το δικαίωμα στην εκπαίδευση θα αποδίδεται μόνο με ένα βραχιολάκι για να συνηθίσουν στις απαγορεύσεις, να συνηθίσουν στην σκλαβιά και την ακούσια θεραπεία”, είναι μερικά απ’ όσα είπε η Κουνιάλ.

Παρά τις διαμαρτυρίες στην αίθουσα του κοινοβουλίου, επενέβη ο πρόεδρος και της ζήτησε να συνεχίσει στο όνομα  της ελευθερίας έκφρασης της γνώμης. Ακολούθησαν χειροκροτήματα.

Έτσι η Κουνιάλ αναθάρρησε  και ανέβασε κι άλλο τους τόνους, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να φέρει τον Γκέιτς ενώπιον της διεθνούς δικαιοσύνης – εκτός κι αν βέβαια κι ο ίδιος ο Τζουζέπε Κόντε αποτελεί μέρος της συνωμοσίας του βαθέως κράτους.

Αν και η ομιλία της Κουνιάλ μοιάζει πρωτοφανής, η αλήθεια είναι ότι κι άλλα άτομα με επιρροή στη χώρα τους ή διεθνώς έχουν πάρει μέρος στην εκστρατεία του είδους.

Η περίπτωση Μιχάλκοφ

Ο βραβευμένος με Οσκαρ Ρώσος σκηνοθέτης Νικότα Μιχάλκοφ βγήκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων πριν μερικές μέρες όταν, όπως κι η Κουνιάλ, μιλώντας στην τηλεόραση μίλησε για την ύπαρξη συνωμοσίας με στόχο τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού της γης μέσω της πανδημίας.

Ο Μιχάλκοφ υποστήριξε πως  Γκέιτς θέλει να “φυτέψει” σε όλη την ανθρωπότητα μικροτσίπ με πρόσχημα τον εμβολιασμό, με απώτερο στόχο τον έλεγχο του κόσμου και την “επίλυση” του προβλήματος του υπερπληθυσμού του πλανήτη.

Αποκαλώντας “δαίμονα” ή “σατανά” τον Γκέιτς ο Μιχάλκοφ τα’ βαλε με την διακυβέρνηση της χώρας του, λέγοντας: “Σε ποιανού την τσέπη είναι το κράτος;”…

HJ με πληροφορίες Forbes/RT

Βιολογικό όπλο ο κορωναϊός; Γιατί δεν προσβάλλονται οι Αλβανοί; Αναρίθμητες θεωρίες συνωμοσίας στα social

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: