Σε τροχιά επανεκκίνησης το ποδόσφαιρο: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ανακοινώσεις

File Photo: Παλαιότερος αγώνας της Super League, στο γήπεδο «AEL FC Arena». ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




Υπομονή μέχρι την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη θα πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιρόφιλοι και οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων, καθώς τότε αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της επανέναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος της Super League.

Πλέον, απομένει να δοθεί η συναίνεση της ελληνικής Κυβέρνησης στο πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας που θα διέπει τη διεξαγωγή των αγώνων, καθώς μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί τα πρωτόκολλα υγιεινής που είχαν εκδοθεί για τις προπονήσεις, ατομικές και ομαδικές.

Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή του Υφυπουργείου Αθλητισμού έχει ζητήσει από τη Super League να της προωθήσει τις τελικές προτάσεις της ως την Τρίτη, κάτι ωστόσο που ενδεχομένως γίνει και νωρίτερα. Σε αυτό το πρωτόκολλο θα καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια τα μέτρα που θα λαμβάνονται, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη των αγώνων για την προφύλαξη και την προστασία από τον κορωνοϊό, όπως επίσης και ο αριθμός των ατόμων που θα έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εντός των γηπέδων.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη της Super League με όλους τους υπεύθυνους των γραφείων Τύπου των ομάδων προκειμένου να δοθούν αντίστοιχες κατευθυντήριες γραμμές.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

FIFA: Αντί-Covid-19 “εγχειρίδιο” για συμβόλαια-συμφωνίες, σε συλλόγους, παίκτες και λίγκες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: