Σε δημοπρασία ένα ζευγάρι Nike Air Jordans, που φορούσε ο “Air” το 1985: Φέρουν και την υπογραφή του




Ο οίκος δημοπρασιών Sotheby`s δίνει τη δυνατότητα να έλθουμε λίγο πιο κοντά στον Michael Jordan με τη δημοπρασία ενός ζευγαριού Nike Air Jordans που ο “Air” φορούσε σε αγώνα το 1985, λίγο μετά την ένταξή του στους Chicago Bulls.

Και το οποίο ζευγάρι φέρει την υπογραφή του!

  • Οι προσφορές είναι ανοιχτές έως τις 17 Μαΐου, παραμονή του φινάλε της προβολής του ντοκιμαντέρ “The Last Chance” του ESPN (ντοκιμαντέρ για τη σεζόν 1997-98, την τελευταία χρονιά του Jordan στους Chicago Bulls).
  • Τα ασπρο-κόκκινα αθλητικά διατίθενται από τον συλλέκτη Jordan Geller, ο οποίος το διάστημα 2010-12 διηύθυνε το “ShoeZeum” στο Λας Βέγκας, με τον ασύλληπτο αριθμό των 2.504 ζευγαριών υποδημάτων. Οι εκτιμήσεις στον Sotheby`s για το πόσο θα αποφέρουν τα αθλητικά του “Air” κάνουν λόγο για ποσό μεταξύ 100.000 και 150.000 δολαρίων. Η διαδικτυακή δημοπρασία συμπίπτει με τα 35α γενέθλια της σειράς Air Jordan της Nike.

“Αυτά είναι τα πιο εμβληματικά και πολυπόθητα αθλητικά παπούτσια όλων των εποχών” τόνισε, σε ανακοίνωση, ο Jordan Geller.

“Φανατικοί των αθλητικών υποδημάτων και συλλέκτες από όλον τον κόσμο έρχονταν στο “ShoeZeum” για να τα θαυμάσουν, ήταν το πετράδι στην κορώνα του μουσείου”.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – ΑΠΕ
Ελλάδα/Αθήνα

Giannis Antetokounmpo: Από τα Σεπόλια στα σαλόνια και από τα ψίχουλα, στα εκατομμύρια του ΝΒΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: