Σε ανθρωποκτονία οφείλεται ο θάνατος 39χρονου στα Εξάρχεια: Συνελήφθη η φίλη του

File Photo: Για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης κατηγορούνται επτά ανήλικοι . ΑΠΕ-ΜΠΕ




Σε ανθρωποκτονία οφείλεται ο θάνατος 39χρονου, γνωστού αντιεξουσιαστή, στην περιοχή των Εξαρχείων, ο οποίος έχασε την ζωή του την Πρωτομαγιά, στο διαμέρισμα του στην Καισαριανή.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, για το έγκλημα συνελήφθη η επίσης 39χρονη σύντροφος του θύματος, η οποία οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Ο 39χρονος είχε μεταφερθεί απογευματινές ώρες της 1-5-2020 σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε ατύχημα, αλλά από την διενεργηθείσα νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής και προσήχθη η σύντροφος του 39χρονου, με την οποία συζούσαν.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον σύντροφο της, λέγοντας ότι εκείνος κρατούσε το μαχαίρι και κατά την διάρκεια του καβγά, του καρφώθηκε στο σώμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ιδιωτικά, γι’ αυτό και η εμπλοκή της αστυνομίας στην υπόθεση υπήρξε αργότερα.

Στο διαμέρισμα της 39χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας, καθώς και ποσότητα κάνναβης, γι’ αυτό πέρα από την ανθρωποκτονία κατηγορείται επιπλέον για οπλοκατοχή και ναρκωτικά.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.
Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Θέλουν τους τουρίστες φέτος οι Ελληνες, αλλά με … δρακόντεια μέτρα: Έρευνα ΠΑΜΑΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: