Σαρωτικό ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Ερντογάν: Μετακινεί το γαμπρό του στο ΥΠΕΞ-Επαναφέρει τον Γιλντιρίμ, λέει το T24

File Photo: Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν. Photo via Twitter, T.C. Cumhurbaşkanlığı @tcbestepe
Σύμφωνα με τον συνήθως καλά πληροφορημένο τουρκικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Τ24, ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται σύντομα να προχωρήσει σε ευρύ κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Το σχετικό σημερινό άρθρο, επικαλούμενο τον διευθυντή της εταιρείας Ευρασιατικών Ερευνών Κεμάλ Οζκιράζ, αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει περιοδείες σε όλη τη χώρα μετά την υποχώρηση των μέτρων κατά της πανδημίας και μετά το τέλος της περιοδείας θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο κυβερνητικό του επιτελείο.

Σύμφωνα με τον Οζκιράζ, ο Ερντογάν, σκοπεύει να διορίσει τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Βουλής Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον νυν υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ως αντιπροέδρους. Επίσης ο Μπεράτ Αλ Μπαϊράκ, υπουργός Οικονομικών και Θησαυροφυλακίου και γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών, αντικαθιστώντας τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ της ανταποκρίτριάς μας Αριάνας Φερεντίνου
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Γιατί είναι αναγκαία η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο; Η Τουρκία θέλει να “πλημμυρίσει” την Ελλάδα με ακραίους “μετανάστες”

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal