Πόντιοι ευχαριστούν τους υγειονομικούς του ΑΧΕΠΑ με μία ξεχωριστή συναυλία

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης» και το Σωματείο Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ σε μια προσπάθεια να εκφραστεί ο σεβασμός και η συμπαράσταση στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό του ΑΧΕΠΑ, ως νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωναϊό. Photo via GR TIMES




Μουσική συναυλία με παραδοσιακά μουσικά όργανα πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο προαύλιο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης» και το Σωματείο Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ σε μια προσπάθεια να εκφραστεί ο σεβασμός και η συμπαράσταση στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό του ΑΧΕΠΑ, ως νοσοκομείου αναφοράς κορωνοϊού COVID – 19.

Η συναυλία περιλαμβάνει ορχηστρικά μουσικά θέματα από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, που θα παρουσιάσει το Μουσικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης και έχει διάρκεια 15 λεπτών.

Όπως αναφέρουν, «η ευγνωμοσύνη αποτελεί αξία του πολιτισμού μας και πρέπει να εκφράζεται. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια μικρή ηθική υποστήριξη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, που συνεχίζει να καταβάλει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά του ιού στη Θεσσαλονίκη».

Με πληροφορίες από GR TIMES-Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Δέκα βαθμοί κάτω η θερμοκρασία, βροχές και καταιγίδες [χάρτες]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: