Ποιος έχασε την ντροπή για να την βρει ο γαμπρός του Ερντογάν; Τίμησε την …”επέτειο” της 29ης Μαΐου με drone!

Η Σουμεϊέ Ερντογάν, κόρη του Τούρκου προέδρου, με τον γαμπρό του, Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ. Φωτογραφία via Τουρκική Προεδρία, DHA




Ο μικρότερος γαμπρός του Ερντογάν, ο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ, ανήρτησε στο twitter φωτογραφία με τη διαδρομή ενός drone στους αιθέρες κοντά στα τουρκο-ελληνικά σύνορα, στην οποία δόθηκε το κωδικό όνομα «1453 ΤΒ2» για να… τιμήσει την επέτειο της 29ης Μαΐου.

Τα παραπάνω μετέδωσε η ανταποκρίτρια του OPEN και του ΕΘΝΟΥΣ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

Είναι γνωστός και ως ο «εθνικός κατασκευαστής» των μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Τουρκίας,

Στο μήνυμά του ο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ κάνει ειδική μνεία στα τεχνολογικά επιτεύγματα του Μωάμεθ του Πορθητή την εποχή που κατέκτησε την Κωνσταντινούπολη. Γράφει:

«Πρωτοπόρος για την εποχή του, κατέκτησε την Κωνσταντινούπολη σε ηλικία 21 ετών, μέσω της τεχνολογίας. Σήμερα, η νέα γενιά ακολουθεί πιστά το μονοπάτι που χάραξε ο Πορθητής, αναπτύσσοντας την επιστήμη και την τεχνολογία».

Την ίδια ώρα, προκλητικός εμφανίστηκε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς ανακοίνωσε ότι σήμερα Παρασκευή, 29 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί προσευχή στην Αγία Σοφία, με αφορμή την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

«Θα γιορτάσουμε μαζί με το έθνος μας τη χαρά της κατάκτησης», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο διάγγελμά του μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Ο Ερντογάν θα “μολύνει” την Αγιά Σοφιά στην μαύρη επέτειο της Άλωσης της Πόλης: Θα διαβαστεί απόσπασμα από το Κοράνι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: