Πάνω 7.500 οι επαναπατρισθέντες στην Κύπρο σε λιγότερο από δύο μήνες

File Photo: Με δεκάδες ειδικές πτήσεις επαναπατρίσθηκαν στην Κύπρο περισσότεροι από 7.500 πολίτες κατά την περίοδο της καραντίνας. ΚΥΠΕ




Ξεπερνά τις 7.500 ο αριθμός όσων επαναπατρίστηκαν στην Κύπρο σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, λέει ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών Δημήτρης Σαμουήλ, λόγω της πανδημίας.

Αναφερόμενος στην πτήση από τη Φρανκφούρτη, που αναμενόταν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο κ. Σαμουήλ γράφει σε ανάρτησή του στο twitter ότι «όταν με το καλό προσγειωθεί η αποψινή πτήση από FRA, ο αριθμός των επαναπατρισθέντων προσώπων σε διάστημα μικρότερο των 2 μηνών -υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες που επικρατούν- θα ξεπεράσει τις 7500».

Εξάλλου, το περασμένο Σάββατο διενεργήθηκε πτήση επαναπατρισμού και από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, με 122 πολίτες και νόμιμα διαμένοντες στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρωσία στα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι στιγμής, ως αποτέλεσμα των συντονισμενων προσπαθειών της Πρεσβείας και των Γενικών Προξενείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, του Υπουργείου Εξωτερικών της ΚΔ και του Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών έχουν επαναπατρισθει 264 άτομα.

ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

“Καμίνι” και σήμερα η Κύπρος: Υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης-“κόκκινος συναγερμός” για πυρκαγιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: