Ουρές για την πληρωμή ΕΥΔΑΠ εν έτει 2020: Εντολή να μην κοπεί το νερό σε κανέναν μετά το συνωστισμό

Πολίτες περιμένουν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν έξω από κατάστημα της ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ




Μεγάλες ουρές και αναμονή που έφθανε μέχρι και τα 45 λεπτά για την πληρωμή ενός λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ, καταγράφηκαν από το πρωί στο στο Περιφερειακό Γραφείο της ΕΥΔΑΠ στην οδό Σατωβριάνδου, στο κέντρο της Αθήνας.

Αιτία το γεγονός ότι οι πολίτες εξυπηρετούνται για λόγους προστασίας από δύο υπαλλήλους ενώ όλοι όσοι εισέρχονταν στο κατάστημα θερμομετρούνταν.

Πολίτες περιμένουν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν έξω από κατάστημα της ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας, την Τρίτη 5 Μαΐου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Σε γενικές γραμμές οι καταναλωτές τηρούν της αποστάσεις ωστόσο δυνάμεις της αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο προχώρησαν και σε συστάσεις.

Κατόπιν τούτου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, έδωσε δώσει εντολή να μην κοπεί σε κανέναν καταναλωτή το νερό», όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Καραγιάννης.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο κ. Καραγιάννης το υπουργείο ζήτησε από την ΕΥΔΑΠ να λάβει αμέσως όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την τήρηση των κανόνων προστασίας του κοινού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε αριθμούς: Εντυπωσιακή η ανταπόκριση-Μας συγκινεί, λέει η Κεραμέως

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: