Όταν ο κ. Αναστασιάδης εξισώνει την Κυπριακή Δημοκρατία με το κατοχικό καθεστώς του Μουσταφά Ακιντζί

ΣΚΙΤΣΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Η απόφαση του δημοκρατικά εκλεγμένου Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη να συνθηκολογήσει και να συμφωνήσει με τον παράνομο Μουσταφά Ακιντζί, τον κατοχικό ηγέτη του παράνομου καθεστώτος, υποβιβάζει την Κυπριακή Δημοκρατία στο επίπεδο του ψευδοκράτους.

Ο κ. Αναστασιάδης έλαβε μία απαράδεκτη απόφαση. Προχώρησε σε συμφωνία με το κατοχικό καθεστώς για το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, ως να είναι το …αμπέλι του.

Υπέκυψε στις πιέσεις των οπαδών της «όποιας λύσης» και στον εκβιασμό των αντιπροσώπων των Ηνωμένων Εθνών. Κρίμα. Νομίζαμε ότι άλλαξε. Δεν έχει καθόλου αντοχές.

Φαντάζομαι τι θα συμβεί αν τον «μαντρώσουν» πάλι σε κάποιο θέρετρο της Ελβετίας με τα θηρία. Θα βάζει τις υπογραφές τη μία μετά την άλλη. Κρίμα και πάλι κ. Αναστασιάδη. Δεν είναι αυτή η εντολή που σας έδωσαν οι ψηφοφόροι σας. Στους οποίους για να σας ψηφίσουν δώσατε άλλες υποσχέσεις όσον αφορά το Κυπριακό.

Τα ίδια λέγατε και στους πολιτικούς άλλων κομμάτων για να τους πείσετε να μην ψηφίσουν τον Σταύρο Μαλλά.

Τα οδοφράγματα τα άνοιξε ο Ραούφ Ντενκτάς διότι υπήρχε στρατηγικός λόγος, που ούτε ο μακαρίτης ο Τάσσος Παπαδόπουλος κατάλαβε. Και αντί να τα κλείσει, άφησε ελεύθερους τους μπουνταλάδες να τρέχουν στα κατεχόμενα να αγοράσουν …«φθηνά» ρούχα και τρόφιμα και να αφήνουν εκατομμύρια λίρες και στη συνέχεια ευρώ στα καζίνο, που ελέγχει ο κατοχικός στρατός.

Μεγάλο το λάθος του κ. Αναστασιάδη και θα το πληρώσει η Κύπρο… Θυμηθείτε αυτά που γράφουμε σήμερα…

ΜΙΧ. ΙΓΝ., HELLAS JOURNAL

Άνω-κάτω οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μετά την καρατόμηση του “πατέρα” της “Γαλάζιας Πατρίδας”, λέει η Le Monde

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: