Ο Τραμπ το πάει στα άκρα: Θα χαρακτηρίσει τρομοκρατική, την οργάνωση ANTIFA, που ξεκίνησε τις διαδηλώσεις

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον κήπο του Λευκού Οίκου. EPA, Stefani Reynolds / POOL




Μέχρι το μεσημέρι (τοπική ώρα στην Ουάσιγκτον) δεν είχε κάνει καμία δήλωση ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Μίλησε όμως ξανά, δεν άντεξε τη σιωπή, και ανακοίνωσε ότι θα χαρακτηρίσει την οργάνωση ΑΝΤΙΦΑ, είναι η οργάνωση που πραγματοποιεί όλες αυτές τις διαδηλώσεις, τρομοκρατική.

Πρόκειται για πολύ σημαντική δήλωση, καθώς φαίνεται να αποφάσισε την απόλυτη σύγκρουση με τους ηγέτες των αναρχικών.

Ο κ. Τραμπ έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Φρουρά και ισχυρίστηκε ότι χθες στη Μινεσότα έκανε καλά τη δουλειά, εννοώντας ότι έχει τον έλεγχο της Μινεάπολης.

«Συγχαρητήρια στην Εθνική μας Φρουρά για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν αμέσως όταν έφτασαν στη Μινεάπολη, της Μινεσότα, χθες το βράδυ. Οι αναρχικοί που ηγούνται της ANTIFA, μεταξύ άλλων, «έκλεισαν γρήγορα». Θα έπρεπε να γίνει από τον Δήμαρχο την πρώτη νύχτα και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα!», τόνισε.

Ο κ. Τραμπ επίσης τα εξής:

Η Εθνική Φρουρά αέρθηκε στη Μινεάπολη να κάνει τη δουλειά που δεν μπορούσε να κάνει ο δήμαρχος των Δημοκρατών. Θα έπρεπε (η Ε.Φ.) να είχε χρησιμοποιηθεί πριν από 2 ημέρες. Δεν θα υπήρχε ζημιά και η έδρα της αστυνομίας δεν θα είχε καταληφθεί και καταστραφεί. Υπέροχη δουλειά από την Εθνική Φρουρά. Χωρίς παιχνίδια!”.

Πρόσθεσε:

Άλλες πόλεις και πολιτείες που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς θα πρέπει να εξετάσουν το συνολικό κλείσιμο των Ριζοσπαστικών Αριστερών Αναρχικών, όπως έγινε στη Μινεάπολη χθες το βράδυ. Η Εθνική Φρουρά έκανε εξαιρετική δουλειά και θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες πολιτείες πριν είναι πολύ αργά!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΔΩ

Φουντώνει η οργισμένη εξέγερση “δεν μπορώ ν’ αναπνεύσω”: Πτώμα μωλωπισμένου άνδρα βρέθηκε στη Μινεάπολη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: