Ο πρώτος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας από τη FIFA θα διεξαχθεί για την καταπολέμηση του κορωναϊού

Το Ίδρυμα FIFA σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία διοργάνωσης του αγώνα για να διευρύνει την εμβέλεια του ποδοσφαίρου σε μια ευρύτερη κοινωνία, που θα βοηθήσει στην υποστήριξη προσπαθειών για την αντιμετώπιση του κορωναϊού. Photo via AMNA




«Το Ίδρυμα της FIFA θα διοργανώσει τον πρώτο επίσημο ποδοσφαιρικό του αγώνα, για να συγκεντρώσει κεφάλαια στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, σε μια πρωτοβουλία παγκόσμιας συνεργασίας για την επιτάχυνση της ανάπτυξης, της παραγωγής και της δίκαιης παγκόσμιας πρόσβασης σε νέες βασικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των διαγνωστικών, της θεραπευτικής αγωγής και των εμβολίων».

Αυτό ανέφερε σε ανακοίνωσή της η παγκόσμια ομοσπονδία, κάνοντας γνωστή τη νέα της πρωτοβουλία.

  • «Είναι δική μας ευθύνη να επιδείξουμε αλληλεγγύη και να συνεχίσουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να συμμετάσχουμε και να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της πανδημίας», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο. «Έχουμε δραστηριοποιηθεί στην ευαισθητοποίηση μέσω πολλών άλλων εκστρατειών και η FIFA έχει επίσης συνεισφέρει οικονομικά σε αυτόν τον σκοπό, αλλά τώρα δεσμευόμαστε να οργανώσουμε αυτό το παγκόσμιο γεγονός συγκέντρωσης χρημάτων όταν το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας, ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει μόνο σε μερικούς μήνες.»

Το Ίδρυμα FIFA σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία διοργάνωσης του αγώνα για να διευρύνει την εμβέλεια του ποδοσφαίρου σε μια ευρύτερη κοινωνία, που θα βοηθήσει στην υποστήριξη προσπαθειών για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.

  • «Το Ίδρυμα FIFA θα συνεργαστεί όχι μόνο με την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, αλλά και με άλλους ενδιαφερόμενους φορείς από μη κυβερνητικές οργανώσεις, και από τον ιδιωτικό τομέα έως τις κυβερνήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί σημαντική βοήθεια για όσους βρίσκονται στο η πρώτη γραμμή της έρευνας για την καταπολέμηση του κορονοϊού», δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος του Ιδρύματος της FIFA, Μαουρίτσιο Μάκρι.

«Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε και να υποστηρίξουμε μια κοινωνία που μπορεί να προσφέρει ισορροπία όσον αφορά την πρόληψη τέτοιων ασθενειών και τη μελλοντική ζωή, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου η βιωσιμότητα μπορεί πραγματικά να ευημερήσει».

«Περαιτέρω λεπτομέρειες αυτού του μοναδικού γεγονότος, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας, της ημερομηνίας, των συμμετεχόντων και της μορφής θα ανακοινωθούν εγκαίρως από το Ίδρυμα FIFA», πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος της FIFA , Γιούρι Ντζοργκαέφ. «Διάφορα σενάρια και σχέδια εξετάζονται επί του παρόντος, όλα σύμφωνα με την υγεία και άλλες σχετικές οδηγίες από αντίστοιχες κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ζυρίχη, Ελβετία

Κούκλες του σεξ σε εξέδρες, αντί για φιλάθλους: Εγχείρημα με φαντασία ή ατόπημα;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: