Ο Λούλης για το επίμαχο σποτ: Ισως ήμουν λάθος επιλογή, ένας πιο νέος ηθοποιός θα περνούσε καλύτερα το μήνυμα

File Photo. Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης στο αποσυρθέν σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας




«Από ένα σημείο και μετά αυτό που ενδιέφερε συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν να κάνουν αντιπολίτευση, παρά να καταγγείλουν τον σεξισμό» αναφέρει για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας ο Χρήστος Λούλης.

Μιλώντας στα ΝΕΑ και αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκάλεσε  το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας τονίζει: «Αν ήταν τόσο ευαίσθητοι γι’ αυτό το σποτάκι, θα έπρεπε να ήταν και για πολλές άλλες όψεις της καθημερινότητάς μας».

Και προσθέτει: «Νομίζω ότι αρκετοί πιάστηκαν από το γεγονός ότι πρόκειται για κυβερνητική πρωτοβουλία».

«Φοβάμαι ότι κάθε φορά που η αντιπαλότητα φτάνει στο επίπεδο του φανατισμού ή όταν ο πολιτικός θυμός γίνεται τύφλωση. Γιατί ξέρω ότι τότε δεν πρόκειται να πείσω κανέναν» συμπληρώνει και συμπληρώνει «το γεγονός ότι προσφέρθηκα αφιλοκερδώς δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να επικρίνω κι εγώ μαζί με άλλους την κυβερνητική πολιτική – στο ζήτημα της επιβίωσης των καλλιτεχνών, λόγου χάρη.

Δεν είμαι ούτε με την κυβέρνηση, ούτε εναντίον της κυβέρνησης. Νομίζω ότι μπορώ να διακρίνω τα πράγματα. Στο τέλος – τέλος, εδώ είμαστε για να συζητήσουμε για τα λάθη μας».

Ερωτηθείς για το τι μπορεί να ήταν λάθος στο σποτ ο Χρήστος Λούλης απαντά «ενδεχομένως να ήμουν εγώ λάθος επιλογή λόγω της ηλικίας. Ίσως έπρεπε να το κάνει ένας νεότερος ηθοποιός, που θα μπορούσε να μιλήσει πιο άνετα στην ηλικιακή ομάδα στην οποία απευθύνεται. Μπορεί εγώ να το έπαιξα με τρόπο που πέρασε το λάθος μήνυμα.

Με πληροφορίες από τα Νέα

Χαζομάρες χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις ο Λούλης: Είναι ευαίσθητος, λέει, σχετικά με αυτά τα θέματα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: