Ο Κόκε μέσα από την φυλακή για τον κορωναϊό: Ίσως είμαστε καλύτερα από εσάς έξω

File Photo: Ο Σέρχιο Κοντρέρας Κόκε, πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη. ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Ίσως αυτή τη φορά εμείς από εδώ είμαστε καλύτερα από εσάς εκεί έξω». Λόγια στην ElDesmarque , του (Σέρχιο Κοντρέρας) Κόκε, πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, μέσα από τη φυλακή (Alhaurín de la Torre /Μάλαγα), όπου βρίσκεται για έξι μήνες για συμμετοχή σε επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών.

  • «Η κατάσταση εδώ δεν είναι κακή, είμαστε όλοι καλά και ίσως αυτή τη φορά είμαστε καλύτερα από εσάς εκεί έξω. Μπορούμε να τρέξουμε, να προπονηθούμε… Ελπίζω αυτό που συμβαίνει να περάσει σύντομα», είπε.

«Τίποτα δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε. Ούτε το κακό είναι τόσο κακό, ούτε το καλό είναι τόσο καλό. Ο καθένας έχει την ιστορία και την καρδιά του. Δεν κρίνω, μου αρέσει να ακούω, μου αρέσει να βοηθάω και εδώ είναι αυτό που κάνω περισσότερο Εν ολίγοις, υπάρχουν πολύ καλοί και ενδιαφέρουσες άνθρωποι στη φυλακή. Ακούς και βλέπεις. Εδώ οι μέρες γίνονται πολύ μεγάλες, αλλά στο τέλος πρέπει να προσαρμόζομαι μέρα με τη μέρα. Ιδιαίτερα, κάνω το ίδιο σχεδόν κάθε μέρα. Το πρωί πηγαίνω στο γυμναστήριο και μετά περνάω το πρωί παίζοντας. Πριν το πρόβλημα με τον κορονοϊό πήγαινα σε ένα μάθημα πολιτισμού επιχειρηματικό, αλλά αυτό έχει σταματήσει τώρα. Κοιτάω επίσης τον ποινικό κώδικα, είναι πράγματα που δεν θα έκανα, αλλά εδώ είναι η ώρα για αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση τι είναι εκείνο που του λείπει περισσότερο, δεν έχει αμφιβολία:

«Οι κόρες μου … Οι γονείς μου … Δεν τους έχω δει για σχεδόν έξι μήνες, αποφάσισα ότι δεν ήθελα να τους δω εδώ. Μου κοστίζει ήδη, όποιος με ξέρει ξέρει πώς είμαι και πόσο σημαντικός είμαι για τον πατέρα μου. Ελπίζω να τους δω σύντομα αλλά όχι εδώ.».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Ο πρώτος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας από τη FIFA θα διεξαχθεί για την καταπολέμηση του κορωναϊού

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal