Ο καθένας με τη ρουτίνα του: Τουρκικό F-16 στο στόχαστρο ενός Mirage 2000-5 – Παραβιάσεις αυτοί, αναχαιτίσεις εμείς

«Πτήσεις ρουτίνας» στο Αιγαίο. Καθημερινά τα ελληνικά αεροσκάφη βάζουν στο στόχαστρό τους τα τουρκικά F-16 που παραβιάζουν συστηματικά τον εναέριο χώρο μας Φωτογραφία via youtube




Ρεπορτάζ Γ.Σ, Hellas Journal

Την Κυριακή 3 Μαΐου τουρκικό αεροσκάφος F-16 εκτελεί μια πτήση ρουτίνας, όπως απροκάλυπτα υποστηρίζει ο Χαμί Ακσόι.

Το αεροσκάφος που ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργείο Εξωτερικών υποστηρίζει ότι εκτελεί πτήση ρουτίνας και καλεί την ελληνική πλευρά να μην «δραματοποιεί» παρενοχλεί το ελικόπτερο στο οποίο βρίσκεται ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και κινείται φυσικά εντός των νόμιμων ορίων της ελληνικής επικράτειας.

Το βίντεο που έχει εξασφαλίσει το HellasJournal.com είναι αποκαλυπτικό του τι εννοεί η τουρκική πλευρά ρουτίνα. Αυτό που ουσιαστικά είναι μια παράνομη και απροκάλυπτη ενέργεια.

Αεροσκάφος MIRAGE 2000 – 5, έχει μπροστά στα σκοπευτικά του το τουρκικό F-16. Κι αυτή είναι η εικόνα από ένα μόνο ελληνικό μαχητικό εκείνης της ημέρας.

Την ίδια εικόνα έχουν όλα τα Ελληνικά Α/Φ όχι μόνο την Κυριακή αλλά καθημερινά στο Αιγαίο. Αυτή είναι η Ελληνική ρουτίνα. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να καθορίζει τη δική του. Το συναίσθημα να είσαι κάθε μέρα «κυνηγημένος» και να προσγειώνεσαι στο αεροδρόμιο σου ανακουφισμένος που σώθηκες και σήμερα, που ζεις ακόμα μια μέρα, ευγνώμων που ο διώκτης σου διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν πάτησε το κουμπί είναι κάτι άγνωστο στους Έλληνες πιλότους.

Απύθμενος Ακσόι: Βαφτίζει την παρενόχληση ΥΕΘΑ «πτήση ρουτίνας» και ζητάει να μην τα δραματοποιούμε

Αναβαθμισμένη πρόκληση: Οι Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας [φωτογραφίες ντοκουμέντο]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: