Ο πρώην χρυσαυγίτης Κασιδιάρης έκλεψε το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου: “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε εκδήλωση για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. Φωτογραφία via Twitter, @IliasKasidiaris




Το πρώην πρωτοπαλλίκαρο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, που αποχώρησε για να ιδρύσει προφανώς νεό ναζιστικο μόρφωμα, κατέκλεψε το βασικό σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Επίσης αντί να ιδρύσει κόμμα, ανακοίνωσε ότι δημιουργεί …κίνημα. Μιμούμενος πάλι τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που ο Κασιδιάρης δεν είναι Ανδρέας Παπανδρέου., Ούτε μία τρίχα από τα μαλλιά του πρώην πρωθυπουργού.

Η διάσπαση της ναζιστικής οργάνωσης είναι χωρίς αμφιβολία μία εξαιρετική είδηση. Όμως, θα θέλαμε να καταθέσουμε την άποψη μας. Ο Κασιδιάρης δεν είναι ο μπουνταλάς ο Μιχαλολιάκος. Είναι νέος, ωραίος και …γυμνασμένος. Και επίσης έχει ευφράδεια λόγου. Άρα θα μπορούσε να παρασύρει κόσμο και να εμφανιστεί δυνατά στο πολιτικό σκηνικό. Ελπίζω να διαψευστώ…

Στη διακήρυξη του “κινήματος” του αναφέρει ότι “οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με επιφανή και σοβαρά πρόσωπα!”, σημειώνει, και “με στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και θα αναδείξουν τον πατριωτικό, πολιτικό λόγο ως το αντίπαλο δέος ενάντια στην κοινή αντεθνική γραμμή του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας”.

Στη συνέχεια προχωρεί στο γνωστό ακραία εθνικιστικό παραλήρημα. Σημειώνει:

“Με την ελληνική νεολαία πρωτοπόρο! 

Στην πρώτη γραμμή ενός πολιτικού αγώνα μαχητικού, που θα εκμεταλλευθεί όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας για την διάδοση των Ιδεών μας. Mε συνεχή και ενεργή παρουσία σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος

Με ολοκληρωμένη πρόταση εξουσίας!

Δημιουργούμε ένα κόμμα που διαθέτει πρωτίστως, ένα πληρέστατο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα – με επιστημονική τεκμηρίωση – και με αντικειμενικό σκοπό να γίνει ξανά η Ελλάδα μεγάλη και ισχυρή.

Δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού.

Την κίνησή μας πλαισιώνουν Ελληνίδες και Έλληνες εγνωσμένου κύρους και αναγνωρισμένης αξίας. Πρώτος αντικειμενικός σκοπός να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση. Μία ισχυρή και σοβαρή φωνή ενάντια στα εθνομηδενιστικά σχέδια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος”, καταλήγει το “διάγγελμα” του πρώην στελέχους της ναζιστικής Χ.Α.

HELLAS JOURNAL

Εφιάλτης στο… δρόμο με τους νεοναζί: Ο υπόδικος Κασιδιάρης φτιάχνει νέο κόμμα, με παλιό παραλήρημα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: