Ο Μπαπέ διατήρησε το «φλερτ» με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε συνέντευξη που έδωσε στη «Daily Mirror»

File photo: Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Μπαπέ. Photo via Facebook




Εδώ το πάει, εκεί το… φέρνει και πάνω που καταφέρνει να βάζει τέλος στα σενάρια μεταγραφής του στο εξωτερικό και δη στη Ρεάλ Μαδρίτης (όπως έκανε σε προ δεκαημέρου τοποθέτησή του), ο Κιλιάν Μπαπέ, κάνει μία κίνηση που αρκεί για να ξαναβάλει… φωτιά στα σενάρια.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Ζεν Ζερμέν, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην «Daily Mirror», κατά την οποία έκλεισε ξανά το… μάτι στη «βασίλισσα» και τον προπονητή της και ίνδαλμά του Ζινεντίν Ζιντάν, βάζοντας στην κουβέντα, λίγο κι από… Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Το πρώτο μου είδωλο ήταν ο Ζιντάν για όλα όσα πέτυχε με την Εθνική ομάδα. Μετά ήταν ο Κριστιάνο. Έχει κερδίσει πάρα πολλά και εξακολουθεί να είναι νικητής, μετά από τόση επιτυχία στην καριέρα του. Και οι δύο έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του ποδοσφαίρου και θέλω να γράψω κι εγώ το δικό μου κεφάλαιο στα ποδοσφαιρικά βιβλία» τόνισε ο Μπαπέ και πρόσθεσε:

«Μία από τις μεγάλες φιλοδοξίες μου είναι να κερδίσω το Champions League. Το να είμαι μέλος της PSG που θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο της Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό». Οσο για την προοπτική της «Χρυσής Μπάλας»; «Θα ήταν ωραίο να την κερδίσω, αλλά δεν είναι κάτι που θα… χαλάσει τον ύπνο μου.

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που επιβάλλεται, που πρέπει να το κερδίσω την επόμενη σεζόν ή την επόμενη. Δεν υπάρχει χρονικό όριο. Θα βάζω πάντα την Παρί και την Εθνική ομάδα ως προτεραιότητα. Κι αν έρχονται διακρίσεις θα είναι πλεονέκτημα όλο αυτό για μένα».

Ο Μπαπέ μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια (και) για τη Λίβερπουλ, ακόμη μία ομάδα που έχει δείξει πολύ «ζεστό» ενδιαφέρον εδώ και μήνες για να τον εντάξει στο δυναμικό της. «Αυτή τη σεζόν ήταν μια… μηχανή στο Premier League. Έκαναν τη νίκη να φαίνεται… εύκολη υπόθεση, αλλά ποτέ δεν είναι. Το τρομερό επίπεδο τους ήταν αποτέλεσμα σπουδαίας δουλειάς στην προπόνηση και λόγω της παρουσίας ενός υπέροχου προπονητή (σ.σ. Κλοπ)».

Τέλος, ο Γάλλος επιθετικός μίλησε και για το γεγονός πως το ποδόσφαιρο ξεκινά ξανά, αλλά χωρίς κόσμο στην εξέδρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού: «Οι φίλαθλοι είναι ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού και το παιχνίδι χωρίς αυτούς θα είναι παράξενο. Ωστόσο, η ασφάλεια όλων πρέπει να είναι προτεραιότητα. Το σημαντικό είναι να είμαστε ασφαλείς και να διατηρούμε τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας ασφαλείς. Το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει με κόσμο, όταν όλα θα είναι ξανά ασφαλή».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προς «διαζύγιο» οδεύουν στο τέλος της σεζόν Παναθηναϊκός και Χρήστος Δώνης

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: