Νέα αναβολή για την τελετή … εισόδου του Κόμπι Μπράιαντ στο Basketball Hall of Fame

Η τελετή… εισόδου του Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame αναβλήθηκε για το 2021. Photo EPA, via APE-MPE
Η τελετή… εισόδου στο Basketball Hall of Fame για τους Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκάρνετ και άλλους έξι αστέρες του ΝΒΑ, αναβάλλεται έως το 2021, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Τζέρι Κολάντζελο στο ESPN.

Η ειδική εκδήλωση, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Προσωρινά οι εκδηλώσεις είχαν αναβληθεί μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά ο Κολάντζελο είπε στο ESPN ότι η διοργάνωση της εφετινής τελετής, δεν θα είναι δυνατή λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού.

«Σίγουρα θα το ακυρώσουμε», είπε ο Κολάντζελο. «Θα πρέπει να γίνει το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Το διοικητικό συμβούλιο θα συναντηθεί σε μερικές εβδομάδες και θα εξετάσει τις επιλογές για το πώς, το πότε και το πού», ανέφερε αποκαλύπτοντας ότι διερευνήθηκε η δυνατότητα μετακίνησης της τελετής από το Symphony Hall των 2.611 θέσεων του Σπρίνγκφιλντ στο MassMutual Center 8.319 θέσεων της πόλης, έτσι ώστε να τηρηθούν πιό εύκολα οι αποστάσεις ασφαλείας, αλλά τελικά η προοπτική αυτή δεν προχώρησε.

Με πληροφορίες από Reuters, μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Ευχάριστα νέα για τον Νεϊμάρ στη δικαστική διαμάχη του με τις αρχές της Βραζιλίας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal