Μια άλλη πρωτομαγιά: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ με πλήρη τήρηση αποστάσεων (video)

Στιγμιότυπο από το βίντεο που δημοσιοποίησε το ΠΑΜΕ.




Πορεία και συγκέντρωση στο Σύνταγμα με πλήρη τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, στις φετινές, συμβολικές εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά.

Τα μέλη της νεολαίας του ΚΚΕ παρατάχθηκαν στο Σύνταγμα τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες προφυλάξεις, προσφέροντας μία εντυπωσιακή εικόνα.

«Αυτή την Εργατική Πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας στραμμένο στην επόμενη μέρα, κατά την οποία θα έρχεται στην επικαιρότητα όλο και πιο επιτακτικά το βασικό δίλημμα, το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;», ανέφερε νωρίτερα ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του και πρόσθεσε:

Συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

«Εμείς απαντάμε Σοσιαλισμός. Χρειάζεται μια νέα κοινωνία δίκαιη, με την εργατική τάξη, τον λαό πραγματικά στην εξουσία. Για να προστατεύει την υγεία του λαού, για να υπάρχει ευημερία στον ελληνικό λαό. Καλή δύναμη! Καλό κουράγιο σε όλους και όλες. Χρόνια πολλά!».

Επιπλέον , ο ΓΓ. του ΚΚΕ κατέθεσε στεφάνι στην Καισαριανή για την επέτειο της εκτέλεσης 200 αγωνιστών από τους ναζί.

«Αποτίουμε σήμερα φόρο τιμής στους 200 κομμουνιστές που εκτελέστηκαν από τους φασίστες κατακτητές, εδώ στην Καισαριανή, την Πρωτομαγιά του 1944» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

«Συνεχίζουμε τον αγώνα τους, συνεχίζουμε για τα ιδανικά τους, μέχρι την οριστική ανατροπή του καπιταλισμού, γέννημα θρέμμα του οποίου είναι ο φασισμός. Καλή δύναμη, χρόνια πολλά», κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η πρώτη ελληνική πρωτομαγιά από το μακρινό 1893: «Η πρόοδος βαδίζει τον δρόμον της»

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: