Μετά από 65 ημέρες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν όλοι μαζί στα Σπάτα

Οι παίκτης της ΑΕΚ σε πανηγυρικό στιγμιότυπο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Μετά από 65 ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν σήμερα όλοι μαζί αφού πρώτα υποβλήθηκαν για τρίτη φορά σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Μετά από τις νέες οδηγίες και το «πράσινο φως» που έδωσαν οι υγειονομικές αρχές, οι «κιτρινόμαυροι» γέμισαν ξανά τα Σπάτα και ο Μάσιμο Καρέρα είχε τη δυνατότητα να προπονήσει κανονικά τους παίκτες του, για πρώτη φορά μετά τις 14 Μαρτίου.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να τα πουν όλοι μαζί μετά από καιρό, αφού τις τελευταίες εβδομάδες οι επαφές τους περιορίζονταν στην… εναλλαγή των γκρουπ στο πάρκινγκ του προπονητικού κέντρου. Εκεί προλάβαιναν να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες, ανάμεσα στις προπονήσεις «ασφαλείας» που διεξάγονταν σε πεντάδες.

Οι Ολιβέιρα, Αραούχο συνέχισαν και σήμερα τα ατομικά τους προγράμματα, αφού δεν είχαν πάρει άδεια όπως οι συμπαίκτες τους το προηγούμενο διήμερο. Η προπόνηση άρχισε στις 19:00 λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, ενώ αύριο θα γίνει σε δύο γκρουπ το πρώτο στις 18:30 και το δεύτερο στις 19:30.

* Η ΠΑΕ συνεχάρη την ομάδα χάντμπολ που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας. «Συγχαρητήρια παιδιά! Πρωταθλητές και πάλι!» ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδεψε την κοινοποίηση της πανηγυρικής φωτογραφίας που «ανέβασε» η ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Η Bundesliga κρύβει ανατροπές στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές; Ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ από το Πάμε Στοίχημα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: